Vakseri na aparatima! Novak Đoković ne mora se cijepiti, ide na turnir u Australiju po novi Grand Slam

"POSEBAN TRETMAN" za Novaka u Australiji! Evo kako je Đoković dobio SPECIJALNU dozvolu za prvi ovogodišnji Grand Slam turnir! Kako ju je dobio? Prema važećim pravilima, svi igrači moraju biti cijelpljeni protiv covida-19 kako bi se natjecali u Melbournu. Međutim, s obzirom na to da postoji određen broj tenisača, na čelu s Đokovićem, koji odbijaju cijepiti se, za njih je pripremljen “poseban tretman”.

Novak Đoković je konačno razriješio najveću tenisku dilemu koja je “mučila” svijet posljednjih tjedana , pa i mjeseci: igrati će na Australian openu!
Novak je danas objavio na Instagramu da ide u Melbourneu i da će braniti trofej na prvom Grad slamu nove sezone, koji se održava od 17. do 30. siječnja.

Srpski tenisač je dobio medicinsko izuzeće od organizatora, a o putovanju u Australiju obavijestio je javnost objavom na Instagramu,javlja blic.rs https://sport.blic.rs/tenis/poseban-tretman-za-novaka-u-australiji-evo-kako-je-djokovic-dobio-specijalnu-dozvolu/gnh9nbm

Vakseri na aparatima! Novak Đoković ne mora se cijepiti, ide na turnir u Australiju po novi Grand Slam Novak Đoković/Instagram
4. 1. 2022

Prema važećim pravilima, svi igrači moraju biti cijepljeni protiv covida-19 kako bi se natjecali u Melbourneu. Međutim, s obzirom na to da postoji određen broj tenisača na čelu s Đokovićem, koji odbijaju da se izjasne po pitanju cijeljenja, za njih je pripremljen “poseban tretman”.

Direktor Australian objasnio je proceduru odobravanja medicinskog izuzeća za tenisače.

Svaki sportaš koji dolazi u Australiju mora biti cijepljen ili mora imati uspješnu prijavu za medicinsko izuzeće od cijepjenja. Novak je odluku o odlasku na Australia open objavio na Instagramu:

Sretna svima Nova godina! Želim vam mnogo zdravlja, ljubavi, radosti i sreće. Da vidite, dišete i mislite ljubav i da njegujete poštovanje prema svakoj osobi i živom biću na ovoj divnoj planeti. Godilo mi je da budem sa svojom porodicom i dragim ljudima, odmorio sam se od veoma duge i uspješne sezone 2021. Sada krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam živjeti i distai tenis narednih tjedana. Hvala svima na podršci! Idemooooo ‘22 – napisao je Novak uz fotografiju s aerodroma.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.