Sin jugoslavenske estradne legende će se oženiti: ljubav je pronašao tamo gdje ju je najmanje očekivao

Stjuardesa Magdalena, džepna Venera, bila je fatalna za Sebastian Popović, sina Danijela Popovića. Na jesen će uploviti u bračne vode.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Mijatović (@leamijatovich)

Sin jugoslavenske estradne legende će se oženiti: ljubav je pronašao tamo gdje ju je najmanje očekivao Sebastian Popović, Instagram
13. 8. 2024

Sebastian Popović, glazbenik i sin Daniela Popovića, poznatog po eurovizijskom hitu Jully, tražio je ljubav u trećoj sezoni showa Ugodno od sina.

Na kraju ju je pronašao među oblacima, jer je njegovo srce u trenu osvojila stjuardesa Magdalena, za dnevnik.hr otkrili su detalje svog velikog dana i najavili prvu zajedničku pjesmu koju će premijerno izvesti nakon vjenčanja.

Sebastian Popović odmah je znao da je upoznao onu pravu. Džepna Venera, kako voli zvati svoju zaručnicu Magdalenu, osvojila ga je na prvi pogled, ali tada je bio doslovno u oblacima "Bio sam na poslovnom putu u Berlinu i upoznali smo se u avionu. Ona je radila kao stjuardesa. Pitao samn ju za broj mobitela i isti dan kad smo bili u Berlinu na piću i tako se rodila naša ljubav'', priča Sebastian kako nije dugo trebalo da shvati da mu je Magdalena ukrala srce.

Dugi razgovori i zajedničke teme, a onda je pala odluka da svoju vezu okrune brakom.

"Kad osjetiš da je to to i osjetiš da je pravi trenutak, nema se što čekati, netko će reći da je Prerano je, reći će netko, tako mora biti, ali kad znaš da je to to, nemaš što čekati", rekao je budući mladoženja. Klasično vjenčanje, kako i priliči našim krajevima'', kaže Magdalena. "Bit će nekih poznatih, ali općenito će to biti naše vjenčanje", šali se Sebastian, "općenito, da se ljudi zabave, glazba, piće, hrana i to je to", dodala je mladenka ozbiljne pripreme za vjenčanje, Magdalena i Sebastijan trenutno pune baterije na Jadranu.

Vjenčanje je najavljeno u studenom, a Magdalena napominje da joj u svemu puno pomaže Sebastianova majka Sanja. Na njihov veliki dan ljubavnici će premijerno izvesti zajedničku pjesmu koju su snimili za prvi ples i snimili smo zajednički duet, mislim da će to biti jedna lijepa, zanimljiva radijska pjesma, o kojoj će se pričati nas na neki način'', otkrio je Sebastian.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Popović (@sebastian_popovic)

Ljubav prema glazbi bila je još jedna veza koja je ojačala njihov odnos. Osim ovog dueta, s nestrpljenjem se iščekuje i pjesma koju su snimili Sebastian i njegov otac, eurovizijska zvijezda Daniel Popović. Sigurno će naša pjesma biti objavljena prije dueta s ocem, koji bi mogao izaći negdje sredinom iduće godine. , mislim da bi to bilo najbolje vrijeme'', kaže Sebastian.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Popović (@sebastian_popovic)

Sebastian je sada u fazi stvaranja zajedničkog života s Magdalenom, a intenzivno priprema i nove pjesme koje će potpisati Miro Buljan. Pred Magdalenom i Sebastianom je puno posla, ali jedno je sigurno: sve je lakše kada radite zajedno.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.