Dok se Petar Grašo ženio s 14 godina mlađom, njegova bivša je pjevala na drugoj svadi Huljićevu pjesmu: (kakva slučajnost!)

U subotu, 19. veljače, u crkvi svetog Dominika u Splitu, legendarni hrvatski glazbenik Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa izabranica Hana Huljić zavjetovali su se na vječnu vjernost. I dok su mladenci "punom žlicom" pokrivali sve radosti dana vjenčanja, na svadbi se, ali posve drugoj, zabavljala i Petrova bivša odabranica Danijela Martinović. Štoviše, i zapjevala je pjesmu "Ljube se dobri, loši i zli", koju su napisali Vjekoslava i Tonči Huljić.

Dok se Petar Grašo ženio s 14 godina mlađom, njegova bivša je pjevala na drugoj svadi Huljićevu pjesmu: (kakva slučajnost!) Twitter (MondoBH)
22. 2. 2022

Ali ne na njihovoj svadbi. 50-godišnja Splićanka prisustvovala je jednom drugoma vjenčanju, istog dana kad je 'fatalno da' rekao nekoj drugoj njen bivši. Danijela Martinović otpjevala je na tuđoj svadbi neke od najvećih hitova, a i pjesmu Ljube se dobri, loši i zli, koju su napisali roditelji Petrove nove supruge Vjekoslave i Tončija Huljića.

Danijela, koja je s Grašom u vezi više od 24 godine, vjenčanju se veselila u dugoj, uskoj, crvenoj haljini, a na njenom licu nema ni traga tuge. Ipak, neki obožavatelji poznatog bivšeg para 'Martinović-Grašo' već su na društvenim mrežama izrazili kako im je, unatoč veselju Petrovog vjenčanja s Hanom, srca bila ispunjena tugom za Danijelom koja je nakon toliko godina veze ostala sama . Na jedan od komentara odgovorio je i Grašin dugogodišnji prijatelj i velika zvijezda košarkaškog terena, Dino Rađa, koji je u svom odgovoru napisao: ''Zašto ti je žao Danijele? Ostavila ga je...'' Rađa je na svom službenom Instagram profilu podijelio i nekoliko snimaka s vjenčanja Petra i Hane na kojem, između ostalog, možemo vidjeti mladence nasmijane do ušiju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official)

Danijela Martinović, koja je pet godina starija od Petra, u jednom od intervjua nedugo nakon njihovog razlaza rekla je: "Ne možemo pobjeći od trenutka koji je neizbježan." Petar i Danijela nisu imali djece u dugoj vezi. Grašo, koji je ubrzo pronašao sreću u zagrljaju 31-godišnje glazbenice Hane, s kojom sada čeka dijete, nakon subotnjeg vjenčanja kratko se oglasio: "Sada se osjećam kao pravi muškarac".
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.