Zaposlenica poznate televizije pijana pregazila tinejdžericu: liječnici joj se bore za život

Udarena je 15-godišnja djevojčica na pješačkom prijelazu! Očevici tvrde da je vozila najmanje 100 kilometara na sat kada se dogodila teška nesreća.
 

Zaposlenica poznate televizije pijana pregazila tinejdžericu: liječnici joj se bore za život Omrežje X/posnetek zaslona
26. 6. 2024

Iz Srbije stiže vijest o teškoj prometnoj nesreći koju je navodno skrivila zaposlenica poznate televizije Pink u pijanom stanju. Nina Kovačević navodno je udarila 15-godišnjakinju autom na pješačkom prijelazu, liječnici se vjerojatno bore za njezin život u bolnici, piše potpredsjednica SSP-a Marinka Tepić. Udarena je 15-godišnja djevojčica na pješačkom prijelazu. Doktori se bore za život djeteta Nina je imala više od 1 promila alkohola u krvi", napisala je Marinka Tepić na društvenoj mreži X i dodala: "Kada je Srbija oplakivala. žrtve masakra 2023. Nina je ljudima iz zgrade Pinka objema rukama pokazivala sredinu..."

Nina Kovačević zaposlena je kao producentica ili urednica na TV Pink, a policija ju je nakon incidenta navodno zadržala u svojim prostorijama preko noći. Prometna nesreća dogodila se u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu, u beogradskom naselju, vozilo je navodno u punoj brzini (neki kažu da je vozač išao najmanje 100 kilometara na sat!) na pješačkom prijelazu udarilo nesretnu djevojku. Snimak događaja pojavio se na društvenim mrežama.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.