VIDEO: On još nije priznao, a Zuckerberg se ispričao da mu je cenzor bio Joe Biden i da su dirigirali operacijom Covid 19 zaustavljajući i istinu

Maske su pale, KAKVA SAMO GLOBALNA AFERA! "Petar Vidov, HR "Facebook dželat" i dalje šuti! Urednik Faktografa i nesvršeni student kroatistike nema petlju kao šef Facebooka koji je priznao da su mu američki predsjednik i administracija uređivali najčitaniji mediji na svijetu. Mislav Kolakušić zaprijetio je i kaznenom prijavom, a

Nenad Bakić ironično je podsjetio na takozvanog "dežurnog policajca" koji je blokirao ljude, gušio slobodu, kažnjavao zabranama, uklanjao statuse, kvario biznise, uništavao elementarno - pravo na slobodu izražavanja!

VIDEO: On još nije priznao, a Zuckerberg se ispričao da mu je cenzor bio Joe Biden i da su dirigirali operacijom Covid 19 zaustavljajući i istinu N1 screenshoot
31. 8. 2024

Iako nije ni Joe Biden, a ni Mark Zuckerberg, baš kao ni Vili Beroš..., Petar Vidov ostat će zabilježen u povijesti kao medijski moćnik koji je određivao kako će se i što će se pisati o pandemiji. I ne samo njoj. Kako se moglo dogoditi da propali student kroatistike određuje tko će što reći i napisati o Covidu, klimatskim promjenama, e - mobilnosti pitanje je na koje i nije tako teško odgovoriti. Nedovoljno obrazovani, iskompleksirani i nadasve poslušni idealan su medij preko kojih globalisti, farmaceuti, političari... mogu manipulirati javnošću.Sve to najbolje je na svojoj koži osjetio i hrvatski poduzetnik Nenad Bakić koji je bio najčešća meta Petra Vidova. No sve je to više manje poznata priča, no nažalost nije još uvijek dovoljna ni ona u kojoj se Marc Zuckerberg pokrio ušima i javno priznao kako je Facebookom za vrijeme Covida upravljao i uređivao ga ni manje ni više nego američki predsjednik Joe Biden i njegova administracija. Nedavno pokajanje prvog čovjeka najutjecajnijeg medija na svijetu samo je potvrdilo sve ono što su i ptice na grani znali.S cenzorskim škarama u Hrvatskoj krojio je najviše upravo Petar Vidov, nadri novinar koji ne posjeduje formalno obrazovanja i koji je kao takav bio idealan da provodi bjelosvjetsku agendu.I dok se šef Facebooka, indirektno i šef Petra Vidova ispričao zbog cenzure i medijske sramote, Petar Vidov i njegov Faktograf poput talibana i dalje štuju dogme.Nenad Bakić ipak nije izdržao te mu je posvetio status na FB. ironično je podsjetio na takozvanog "dežurnog policajca" koji je blokirao ljude, gušio slobodu, kažnjavao zabranama, uklanjao statuse, kvario biznise, uništavao elementarno - pravo na slobodu izražavanja!Sve je to možda i najbolje opisao još u siječnju Gordan Lauc:-

- Prije tri godine u ovo vrijeme bilo je jako dobro živjeti u Hrvatskoj. Za razliku od većine Europe koja je bila u lockdownu, naša Vlada je ubrzano ublažavala i ukidala mjere. Jedna od najzaslužnijih osoba za to je Nenad Bakic.
Nenad je kroz cijelu jesen i zimu 2020. godine na dnevnoj bazi radio analize i projekcije koje sam prvo ja prosljeđivao Vladi, a kasnije i on izravno. Nakon što je Hrvatska s puno blažim mjerama od ostatka Europe uspješno prošla kroz prvi val pandemije, Vlada je postala uvjerena da su Nenadove projekcije točne i mogli su se oduprijeti pritiscima iz EU i kroz medije da i mi uvedemo "stroge mjere".
Dio medija, nekompetentnih lokalnih "stručnjaka" te industrije povezane s pandemijom Nenadu to nikada nije oprostio pa ga čak i danas, tri godine nakon što je sve postalo jasno, optužuju i blate po medijima. To rade samo na svoju sramotu, jer oni koji donose odluke jako dobro znaju kolike su Nenadove zasluge i koliko nas je sve zadužio time što je doslovno po 14 sati na dan prikupljao i analizirao podatke koji su omogućili da tijekom pandemije život u Hrvatskoj bude daleko bolji, nego u ostatku Europe. To što danas imamo jedan od najvećih rastova BDP-a u EU je u značajnoj mjeri upravo njegova zasluga.

Kaznena prijava protiv Faktografa, Gonga i Facebooka odaslana je iz Bruxellesa i to zbog ograničavanja slobode govora za vrijeme mandata Mislava Kolakušića.


Mislav Kolakušić s govornice Europarlamenta poslao snažnu poruku "sumnjivim organizacijama" i njihovim odgovornim osobama koji su ga proglasili "lažovom", između ostalih i Petru Vidovu, glavnom uredniku Faktografa.hr te Oriani Ivković Novokmet, izvršnoj direktorici "Gonga".

Kaže da u normalnim i uređenim demokracijama pravo na utvrđivanje istine imaju sudovi te je dodao: - Ograničavanje slobode govora je kazneno djelo, kako u Republici Hrvatskoj, tako i u svim članicama Europske unije. Danas je utvrđivanje istine na društvenim mrežama predano u ruke sumnjivim organizacijama. Podnošenjem kaznene prijave protiv Faktografa, Gonga i Facebooka, te odgovornih osoba radi kaznenog djela ograničavanja govora i javnih nastupa iz članka 127 Kaznenog zakona Republike Hrvatske ostvarujem svoju građansku dužnost. Prema njemu: - Tko uskrati slobodu govora ili javnog nastupa, slobodu tiska ili drugih sredsatava javnog priopćavanja kaznit će se kaznom zatvora. Obećajem da će svi oni koji provode cenzuru biti kazneno procesuirani. Održao sam svako svoje obećanje, pa ću tako održati i ovo, makar mi trebalo dvadeset godina i više.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.