Vade mu "đigericu" u Wimbledonu, no Novak Đoković nije ostao dužan navijačima, provokatorima zbog nedoličnog ponašanja: "Ne prihvaćam ovo..." (VIDEO)

 "Ne prihvaćam ovo..." (VIDEO)!  Najbolji tenisač svijeta svih vremena nije se dao uvjeriti da navodno posprdno skandiranje nije upućeno njemu.

Trpi uvrede navodno uljuđenih Engleza i iz "dišpeta" pobjeđuje - eto ga već među 8 najboljih na engleskoj travi-!
 

Vade mu "đigericu" u Wimbledonu, no Novak Đoković nije ostao dužan navijačima, provokatorima zbog nedoličnog ponašanja: "Ne prihvaćam ovo..." (VIDEO) Dubreuil Corinne/ABACA / Pixell
9. 7. 2024

Srbijanska teniska zvijezda Novak Đoković lako se u ponedjeljak navečer plasirao u četvrtfinale Grand Slam turnira u Wimbledonu, pobijedivši u tri seta Danca Holgera Runea. Ali nakon pobjede se obrušio na neke od navijača, rekavši da su bez poštovanja.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tenisko Reketiranje (@reket.iranje)

Zmotilo ga je skandiranje

 
Đoković je došao do svog 60. Grand Slam turnira u četvrtfinalu i 15. na Wimbledonu i ostaje u borbi za svoju 25. pobjedu na ovim najvećim turnirima. kroz utakmicu je skandirao "Rune", a Đoković je to čuo kao "boouuuu", što ga je naljutilo "Svim navijačima koji su bili poštovani i ostali na meču, od srca vam zahvaljujem i to poštujem", počeo je i nastavio: "A svima vama koji ste odlučili ne poštovati igrača, u ovom slučaju mene, želim 'laku noć'." Pritom je ismijavao one koji su skandira "Ruuuune".

"Znam sve trikove, znam kako sve to funkcionira"
 

Kada mu je voditelj razgovora nakon utakmice objasnio da su navijači skandirali prezime danskog igrača, ali ga nisu vrijeđali, ovaj je odgovorio: "Skandirali su protiv mene. Sigurno. Ja to ne prihvaćam. Ne, ne , ne. Znam da navijaju za Runea, ali to je i izgovor za skandiranje protiv mene."

"Slušaj, bio sam na turneji više od 20 godina, znam sve trikove, znam kako sve funkcionira na ljude koji poštuju kartu, vole tenis i cijene igrače. Igrao sam u mnogo neprijateljskijim okruženjima, vjerujte mi - to me ne pogađa", dodao je.

Srbin je kasnije rekao da publika ima pravo navijati za bilo koga. "Nisam siguran što Wimbledon može učiniti po tom pitanju. Ne možete ukloniti cijeli sektor navijača ako se ne ponašaju pristojno. Poštujem prave navijače, ali ako netko prijeđe granicu, ja reagiram."
 

Kako na to odgovara Danec?

Rune je objasnio da su navijači počeli skandirati njegovo prezime u prepoznatljivom stilu na US Openu 2021. kada su upoznali Đokovića, gdje moje prezime ne izgovaraju isto", rekao je Rune i zaključio: "Ali sada smo u igri. Engleska. Ako ne znate što se događa, onda to vjerojatno zvuči kao 'buuuuu'." u četvrtfinalu će se suočiti s devetoplasiranim s ATP liste Australcem Alexom de Minaurom.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.