82-godišnjak vozio bez dozvole i pod utjecajem alkohola i izazvao...

Policija je u petak navečer oduzela je automobil 82-godišnjem vozaču koji je skrivio prometnu nesreću uključivanjem u promet.

82-godišnjak vozio bez dozvole i pod utjecajem alkohola i izazvao... Srdjan Zivulovic/Bobo
26. 5. 2024

Policija iz Radovlja u petak navečer oduzela je automobil 82-godišnjem vozaču koji je skrivio prometnu nesreću uključivanjem u promet. Vozio je bez važeće vozačke dozvole i pod utjecajem alkohola, a vozilo također nije bilo registrirano. Kako su objasnili policijski službenici, 82-godišnji vozač je prilikom uključivanja u promet iznudio prednost drugom vozaču i udario u njega. Upravljao je neregistriranim automobilom i bez važeće vozačke dozvole. Pritom su u litri izdahnutog zraka utvrdili 0,42 miligrama alkohola. O svim saznanjima bit će izviješteno nadležno državno odvjetništvo, napisali su.
 

Posla su imali i kranjski policajci koji su u petak navečer u jednoj od garaža trgovačkog centra na području Kranja proveli policijsko postupanje u vezi s kršenjem cestovno prometnih propisa. Prema prvim saznanjima, dvojica policijskih službenika su službenim vozilom zaustavljala maloljetnog vozača mopeda, koji je potom sudjelovao u prometnoj nesreći. Prema informacijama kojima raspolaže policija, u prometnoj nesreći sa službenim vozilom sudjelovala su i dva policijska službenika, koji su zadobili lakše ozljede. Budući da je u prometnoj nesreći sudjelovao policijski službenik, o istom je obaviješten Posebni odjel Specijalizovanog državnog tužiteljstva. Radi utvrđivanja i rasvjetljavanja okolnosti formirano je i povjerenstvo koje će temeljito provjeriti sve okolnosti događaja, napisala je kranjska policijska uprava.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.