"Nova zvijezda" u obitelji Huljić/Grašo je rođena! Curica teška 3100 grama zove se Alba, što na latinskom znači zora

Prijevremeni porod prinove iznenadio je popularnog pjevača koji se upravo vraćao s koncerta u Makedoniji u trenucima kad mu je Hana podarila kćer Albu. Učinio je sve da što prije stigne u rodilište. Grašo je uhvaćen na drugom kraju zemlje tijekom rođenja kćeri, čestitao mu je i vjenčani kun i znani svjetski vinar i kuhar.

"Djevojčica je teška 3100 grama i 50 centimetara. Rođena je zdrava i vesela, majka se također osjeća dobro", rekla je za Grašina predstavnica za medije Martina Podgorski.

"Nova zvijezda" u obitelji Huljić/Grašo je rođena! Curica teška 3100 grama zove se Alba, što na latinskom znači zora Instagram/Petar Grašo
20. 7. 2022

Popularni hrvatski pjevač Petar Grašo i njegova supruga Hana u nedjelju su dobili svoje prvo dijete Albu. Hana je dobila trudove kad je Petar bio u Zagrebu. Kad je saznao da će mu supruga uskoro roditi, sjeo je u auto i odjurio prema Splitu. Grašo je dan ranije bio na nastupu u Makedoniji, a vijest o početku trudova iznenadila ga je kad je stigao u zagrebačku zračnu luku .

Odmah je sjeo u automobil i odjurio iz Zagreba prema Splitu, no na putu je zapeo u višesatnim gužvama.

Cijelo vrijeme telefonirao je sa ženinom rodbinom koja ga je nagovarala da ne vozi prebrzo. Kad je stigao u Split, uspio je na brzinu vidjeti suprugu i kćer, a potom je nazdravio sa svojim roditeljima i supruginim roditeljima - Tončijem i Vjekoslavom Huljić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tonči Huljić (@toncihuljic_official)

"Djevojčica je teška 3100 grama i 50 centimetara. Rođena je zdrava i vesela, majka se također osjeća dobro", rekla je za Grašina predstavnica za medije Martina Podgorski.

Na svet prišla pet dni pred rokom 

Hana je Albu rodila u splitskoj bolnici, pet dana prije očekivanog termina, što nije neobično jer je, kako doznaju hrvatski mediji, na svijet došla carskim rezom oko 18 sati. Hanin otac, popularni glazbenik Tonči, svojoj je prvoj unuci još prije rođenja posvetio pjesmu "Pazi name", a njezina baka o njoj je napisala pjesmu. Grašo se ne javlja na telefon od rođenja djeteta, a nedostupan je i Tonči.

Čestitke i iz Slovenije

Hana i Petar ljubav su obznanili prije otprilike godinu dana, nakon što je Petar nakon više od 20 godina prekinuo vezu s hrvatskom pjevačicom Danijelom Martinović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomaz Kavcic (@tomazkavcic)

Vjenčali su se ove godine, a Grašin svjedok bio je slovenski kuhar Tomaž Kaučič. Pjevačici je već na Instagramu čestitao rođenje kćeri i na engleskom napisao "nova zvijezda je rođena".

Petar i Hana već su se prije poroda dogovorili da će svoju prvorođenu nazvati Alba. Ime dolazi od latinske riječi albus što znači zora.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.