Novi model Tudora je istovremeno moderan i uzbudljiv

Originalan atraktivan dizajn uz druge već dobro poznate kvalitete Tudora učinile su ovaj model vrlo popularnim i poželjnim

7. 3. 2017

Prije dvije godine Tudor je oduševio sportskim modelom Fastrider. Riječ je o satu inspiriranom svijetom motocikala koji je nastao povodom partnerstva ove marke s Ducatijem. Originalan atraktivan dizajn uz druge već dobro poznate kvalitete Tudora učinile su ovaj model vrlo popularnim i poželjnim.

Fastrider je od ove godine podignut na višu razinu. Naime, Fastrider Black Shield je pravi primjer što se događa kada vrhunska keramika uđe u svijet Tudora. Rezultat izgleda zavodljivo i neodoljivo, pogotovo ako ste ljubitelj tehnološki naprednih sportskih satova. 

Kućište je u cijelosti izrađeno od keramike i u skladu s nazivom, mat crne boje. Odskaču jedino detalji na brojčaniku i na kazaljkama. Osim manje mase i iznimne izdržljivosti, ovakvo kućište je potpuno otporno na ogrebotine što je dodatna prednost ovog materijala. Tehnika izrade kućišta od jednog komada keramike je jedinstvena u svijetu satova ove klase i čini Fastrider Black Shield još posebnijim. 

Impresivni sportski sat u skladu sa svojim motociklističkim porijeklom ima skalu s brzinomjerom i dostupan je u dvije izvedbe koje se razlikuju po detaljima na brojčaniku (crveni ili smeđi) i remenu (crna guma, crna koža ili smeđa alkantara). Sat je promjera 42 mm i vodootporan je do dubine od 150 metara. Koristi provjeren automatski 7753 mehanizam čija je rezerva snage vrlo dobrih 46 sati. 

Ovaj atraktivan sat predstavlja velik korak naprijed kada su u pitanju tehnologije proizvodnje i korišteni materijali i zbog toga će bez sumnje zauzeti važno mjesto u povijesti Tudora 

Krunoslav Sopina

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.