Auto su dovezli na servis, no kada su došli po njega ostali su bez riječi

U dobroj vjeri dovezla je auto na servis, ali je na kraju ostala praznih ruku. Kako je to moguće?!

Auto su dovezli na servis, no kada su došli po njega ostali su bez riječi DJ_Moertel from Pixabay
19. 10. 2024

Priča o Lindsey Thompson i njezinom zaručniku Larryju Coleu, koji su prošlog lipnja kupili bijeli Ford Taurus, bila bi prikladna za filmski scenarij. Prema 6 ABC WATE, par je odlučio kupiti Ford od Cherokee Auto Sales u North Knoxvilleu, Tennessee. Za to su uložili 700 dolara i potpisali servisni ugovor na godinu dana ili 12.000 milja, što ih je koštalo dodatnih 995 dolara.


Međutim, nakon nekoliko mjeseci korištenja auto se počeo čudno ponašati. Mjenjač je otkazao nakon samo nekoliko mjeseci vlasništva i automobil je postao nepouzdan. Odveli su ga u spomenutu uslužnu tvrtku. Kad par nakon više od tjedan dana nije dobio nikakvu informaciju što se događa s automobilom, odlučili su se sami uvjeriti. Tada su saznali da je tvrtka prodala auto novom vlasniku. Štoviše, čak su Lindsey i Larryju vratili njihove registarske tablice. Štoviše, Lindsey je nekoliko mjeseci kasnije saznala da je automobil još uvijek registriran na njezino ime, iako ga ona sama više ne posjeduje.

Par još uvijek čeka na epilog

 
Ogorčeni, par je kontaktirao lokalne potrošačke organizacije i priča je dospjela u medije. Kako su rekli, u servisu su im zamjerili da su s automobilom prešli previše kilometara. Uvjeravali su me da su doista prešli 12.000 milja u 5 mjeseci, ali nikada nisu propustili plaćanje.


"Cherokee Auto Center nije nazvao vlasti kako bi ih obavijestio da je auto u njihovom posjedu", rekao je Thompson novinskom timu WATE-a. Potonji od prodavača nije dobio objašnjenje, štoviše, kada su ga zamolili za izjavu, nazvao je policijsku jedinicu. Žrtve su u roku od pet mjeseci na račun tvrtke prebacile 2700 dolara, ali sada rade na povratu ili automobila ili novca.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.