Par si je teško priuštio kamper vrijedan milijun dolara, no umjesto ostvarenja snova proživjeli su pravu noćnu moru

Kada konačno ostvarite svoj dugogodišnji san, on se u trenu pretvara u pravu noćnu moru..

Kamper vrijedan pravo bogatstvo, a frižider na radi, propušta vodu, podovi skliski, cijevi za hladnu i toplu vodu zamijenjene...
 

Par si je teško priuštio kamper vrijedan milijun dolara, no umjesto ostvarenja snova proživjeli su pravu noćnu moru Liz Amazing/You Tube
25. 8. 2024

Napisala: Nika Arsovska

Ne baš ugodna priča o paru koji se počastio prestižnim kamperom ili RV, kako ga nazivaju na američkom tlu, ne dolazi s one strane Atlantika. Par je odlučio kupiti novi Tiffin Zephyr, godište 2024., ali umjesto ostvarenja dugogodišnjeg sna, doživjeli su pravu noćnu moru. Ispostavilo se da je kamper u potpuno neispravnom stanju.
 

Paul i Dani donijeli su svoj potpuno novi kamper YouTuberu i stručnjaku za kampere Liz Amazing u travnju 2024. Zajedno s nadogradnjama vozilo su platili gotovo milijun (800.000 dolara ili 725.000 eura), a sve kako bi izbjegli probleme na koje bi mogli naići pri kupnji jeftinijih verzija. Očito novac nije reprezentativan faktor kvalitete, barem je u ovom slučaju tako.

 
Kliska kabina, frižider ne radi,...

Već prve noći, Paul i Dani shvatili su da su cijevi za hladnu i toplu vodu zamijenjene. Stoga, ako su uključili toplu vodu, hladna voda je izlazila iz slavine i obrnuto, i ne samo to, tuš se pokazao vrlo skliskim, hladnjak također nije radio kako bi trebao. Nakon što su pozvali tvornicu, Tiffin tim je zamolio par da vrati vozilo u zastupstvo, ali čak ni nakon što su pregledali kvar, Tiffinovi inženjeri nisu mogli objasniti probleme s vodovodom.

 To nije sve - bilo je i problema s električnim ožičenjem, uključujući obrnuto ožičenje na žmigavcima i probleme s naponom u Zephyrovoj kabini.

Budući da su žurili na Floridu, Paul i Dani čekali su da Tiffin riješi problem s toplom i hladnom vodom, barem u kuhinji, ali nije bilo vremena zamijeniti pod tuša ili riješiti probleme s strujom.

Kao da to nije sve, po dolasku na Floridu vozilo je dobilo više kvarova. Petodnevna kiša otkrila je curenje stropa, voda je prodirala u vozilo čak i kroz bočne prozore. Tvrtka je konačno ozbiljno shvatila njihova upozorenja, ali par sumnja da će kvarovi biti popravljeni. Dosadašnje ih je iskustvo naučilo da budu mnogo oprezniji pri kupnji sljedećeg.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.