Tuga u obitelji Beckham: "Jako ćeš mi nedostajati..."

Sin bivšeg nogometaša Davida Beckhama, Brooklyn Beckham i njegova supruga Nicola Peltz Beckham podijelili su tužnu vijest na Instagramu.

Tuga u obitelji Beckham: "Jako ćeš mi nedostajati..." posnetek zaslona/Instagram Brooklyn Beckham
21. 5. 2024

Nicola Peltz Beckham, žena Brooklyna Beckhama tuguje. Njezina obitelj izgubila je osobu koju su svi neizmjerno voljeli - baku Ginu Peltz koja je umrla u 95. godini života. Nicolein brat Bradley Peltz objavio je dirljivu poruku o njezinoj smrti na Instagramu: "Danas smo izgubili mog anđela na zemlji. Bila je ne samo najsretnija, već jedna od mojih najdražih duša koje sam ikada upoznao. Bila je zraka svjetlosti koja je obasjala vaš dan ".
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bradley G Peltz (@bradleygpeltz)

"Njeno srce je bilo toliko veliko da si to osjetio kad se nasmiješila, a ti joj uzvratio osmijeh. Neka joj duša počiva u miru i raju na nebu. Volim te Zeko", napisala je uz fotografiju iz vremena koje je proveo sa svojom dodala je baka Bradley (34).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltzbeckham)

 
 
Beckhamovi imaju blizak odnos sa svojom bakom

Peltz Beckham prvi put je dala naslutiti bakino loše zdravlje kada nije došla na proslavu 50. rođendana svoje svekrve Victorije Beckham. Podijelivši fotografiju Beckhamovih kako slave na Instagramu, objasnila je svoj izostanak riječima: "Sretan rođendan mojoj prekrasnoj svekrvi Victoriji Beckham. Tako sam tužna da ne mogu slaviti s tobom i zagrliti te! Šaljem pozdrave pune ljubavi od mene i moje Naunni svi mi jako nedostajete!"
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Brooklyn Beckham imao je poseban odnos i s bakom svoje supruge, Naunni, kako su je također zvali. Priredio joj je posebnu proslavu za njezin 94. rođendan, rekavši: "Sretan rođendan, jako te volim, velika mi je čast biti s tobom na tvom rođendanu. Nevjerojatna si i izgledaš sjajno danas, hvala ti poželjeli ste mi dobrodošlicu u vašu divnu obitelj, nadam se da uživate u svom danu." Na što je ona odgovorila: "Baš si lijepa, hvala ti... hvala ti puno, prava si dušica!" i zagrlili su se.
 

U trenutku njezine smrti, objavio je kolaž fotografija na Instagramu s naslovom: "Naunni, hvala ti što postojiš. Bila si najljubaznija i najsretnija osoba i naučila si me pronaći radost u svemu. Hvala ti što uvijek činiš Svi oko tebe su bili sretni, toliko si sretan što sam imao čast biti tvoj unuk posljednje četiri godine. jako ćeš mi nedostajati."
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.