Najseksi ubojica na svijetu? Hladnokrvno je ubio dvije žene, a sada mu žene iz cijelog svijeta pišu ljubavna pisma

Unatoč njegovim brutalnim postupcima, na TikToku i Instagramu osvanule su stranice "Pravda za Wadea Wilsona", a mnoge su žene uvjerene da on ne zaslužuje smrtnu kaznu.

Najseksi ubojica na svijetu? Hladnokrvno je ubio dvije žene, a sada mu žene iz cijelog svijeta pišu ljubavna pisma TikTok/effy.loves.u
4. 8. 2024

Šveđanka Tania Gomez prošle je godine bila na popisu najtraženijih kriminalaca u Europi, no više od svojih zločina pažnju javnosti privukla je atraktivnim izgledom, a prije više od desetljeća cijeli je svijet uzdisao za Jeremyjem Meeksom, bivši član ulične bande Crips Meeks, koji je uhićen tijekom masovnog uhićenja članova bande u Stocktonu u Kaliforniji. Nakon što je njegova zatvorska fotografija obišla internet, proslavio se, potpisao prvi ugovor nakon izlaska iz zatvora i ubrzo postao jedan od najtraženijih muških modela. U slučaju atraktivnog izgleda, javnost je tako spremna previdjeti štošta. Posljednji primjer za to je 30-godišnji ubojica Wade Wilson s Floride, koji je nedavno proglašen krivim za ubojstvo Kristine Melton i Diane Ruiz 2019. Detalji ubojstava koje je Wilson hladnokrvno izveo jezivi su: Melton, kojeg upoznao u baru, zadavio ju je u njenom domu, kamo su zajedno otišli, te je pitao Ruiz za upute, a potom ju je brutalno napao i davio u njezinom automobilu te gazio dok se nije potpuno unakazila. Svojim se postupcima čak i pohvalio ocu, koji je srećom pozvao policiju u okrugu Lee na Floridi odmah je glasao za smrtnu kaznu. No posljednju riječ ima sudac Nicholas R. Thompson, koji će za manje od mjesec dana odlučiti hoće li Wilson biti osuđen na smrt. Za to vrijeme bombardiran je zahtjevima žena, obožavateljica Wilsona, koje su uvjerene da bi mu kazna trebala biti blaža.

@let.wade.wilson.live His eyes are so sad and hes so gentle natured. Hes a tortured soul and needs the opportunity to live. Please sign petition to save wade in my bio #wadewilson #fyp ♬ original sound - bobbysmama88

Dapače, nedugo nakon što je njegov slučaj dospio u javnost, Wilson je stekao pravi klub obožavatelja koji su njime opsjednuti zbog njegovog specifičnog, navodno vrlo atraktivnog izgleda. I on je, poput Jeremyja Meeksa, tetoviran (čak ima dvije kukaste križeve, simbole nacizma) i građen, a način na koji razgovara s odvjetnikom potpuno je napalio žene na TikToku i Instagramu, unatoč njegovim brutalnim postupcima Kako se s vremenom oglasila i njegova bivša djevojka, tvrdeći da ju je seksualno zlostavljao, nastale su stranice "Pravda za Wadea Wilsona", a mnoge su žene uvjerene da on ne zaslužuje smrtnu kaznu. Pišu da bi ga "odveli kući" i da ga "mogu promijeniti", ali su i mnogo eksplicitniji, kaže sudski vještak dr. Sohom Das, postoji nekoliko razloga za ovakvo ponašanje. Neke žene koje se zaljube u kriminalce imaju povijest traume ili su doživjele zlostavljanje koje podsvjesno žele ponoviti. Neke smatraju da bi mogle spasiti ili preobraziti zatvorenika ili ubojicu i vide to kao izazov, dok neke također privlači. slava i pažnja koja prati ubojice. Među njima ima i onih s ozbiljnijim poremećajem zvanim hibridofilija, što znači da su im za seksualno uzbuđenje potrebne neobične i bizarne fantazije, piše 24ur.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.