Šokantna scena tik uz hrvtasku granicu u Istri: Stanovnici odjednom ugledali veliku vodenu trombu (FOTO)

Tornado je brzo izgubio snagu nakon kontakta s kopnom! Vrtlog koji izaziva strah je na sreću ostavio za sobom samo manju štetu u Tršćanskom zaljevu.

Šokantna scena tik uz hrvtasku granicu u Istri: Stanovnici odjednom ugledali veliku vodenu trombu (FOTO) Meteoeradar/Federico Pavan/Neurje.si
8. 5. 2024

Stanovnici Tršćanskog ili Miljskog zaljeva jučer poslijepodne svjedočili su vodenom ugrušku koji je iza sebe ostavio manju štetu, javlja Neurje.si. Jučer poslijepodne tik uz slovensku granicu, u Tršćanskom ili Miljskom zaljevu, razvila se snažna vodena bujica, napisali su u objavi na Facebooku.

Za seboj pustila zlomljena drevesa

Tornado je brzo izgubio snagu nakon kontakta s kopnom, napisali su u nastavku, dodajući da je fenomen prouzročio određenu štetu, ali nije bila velika - samo nekoliko srušenih stabala i slomljenih grana uobičajena pojava na ovim prostorima, a jučer su i nad ovim područjem postojali povoljni uvjeti za njihov nastanak. Objavili su i zapanjujuće fotografije spomenutog fenomena.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.