Zdravko i Višnja vratili otetu trgovinu u Zadru i sve je spremno za novi come back i u Dalmaciji, nakon što su otvorili dvije trgovine u Bjelovaru

PEVECI! Kakva samo divna priča za kraj tjedna. Zdravko ide iz POBJEDE U POBJEDU. Otimačima Pevecove imovine OTETO POSTAJE PROKLETO!!!


Vratili su mu ključeve prostora u Zadru kojeg obitelj Pevec nije mogla koristiti, sad tamo ponovo pokreće prodaju i dućan.

Tu je pred 3 desetljeća i počela ekspanzija Pevecovih. Kako kaže Zdravko Pevec vratiti će mu i ime firme, jer tako je odlučio Državni zavod za intelektualno vlasništvo

Zdravko i Višnja vratili otetu trgovinu u Zadru i sve je spremno za novi come back i u Dalmaciji, nakon što su otvorili dvije trgovine u Bjelovaru Igor Stažić / Start
5. 7. 2024

Još uvijek velika je i vijest da je dobio spor protiv Šveđana, protiv europskog kamionskog giganta „Volvo Göteborg“ te istovremeno otvorio ponovo dućan s kosilicama i poljoprivrednom i hobby mehanizacijom u Zadru, na istom mjestu gdje je započeo graditi najveći hrvatski maloprodajni lanac ikada
– još jedan krucijalan dokaz kako su ga prevarili i opljačkali! ODLUKA JE PRAVOMOĆNA i Šveđani moraju platiti presuđeno, sudske troškove, vratiti oteto...!


Otvaranje trgovine u Zadru veliki je i simbolični come back obitelji Pevec. U Dalmaciji je Zdravko Pevec pred tri desetljeća započeo jednu veliku obiteljsku, poslovnu i posve neobičnu priču. Uz Zadar ga vežu i sentimenti i zato je na istom prostoru, koji su desetak godina „okupirali“ oni koji su mu preoteli imovinu, odlučio otvoriti i treći svoj dućan, nakon već dva otvorena u Bjelovaru.

otvorio ponovo dućan s kosilicama i poljoprivrednom i hobby mehanizacijom u Zadru, na istom mjestu gdje je započeo graditi najveći hrvatski maloprodajni lanac ikada - PEVECI! Kakva samo divna priča za kraj tjedna. Zdravko ide iz POBJEDE U POBJEDU. Vratili su mu ključeve prostora u Zadru kojeg obitelj Pevec nije mogla koristiti, sad tamo ponovo pokreće prodaju i dućan, jer tu je pred 3 desetljeća i počela ekspanzija Pevecovih. Kako kaže Zdravko Pevec vratiti će mu i ime firme, jer tako je odlučio Državni zavod za intelektualno vlasništvo, a još uvijek velika je vijest da je dobio spor protiv Šveđana, protiv europskog kamionskog giganta „Volvo Göteborg“ te istovremeno otvorio ponovo dućan s kosilicama i poljoprivrednom i hobby mehanizacijom u Zadru, na istom mjestu gdje je započeo graditi najveći hrvatski maloprodajni lanac ikada – još jedan krucijalan dokaz kako su ga prevarili i opljačkali! ODLUKA JE PRAVOMOĆNA i Šveđani moraju platiti presuđeno, sudske troškove, vratiti oteto...! Otvaranje trgovine u Zadru veliki je i simbolični come back obitelji Pevec. U Dalmaciji je Zdravko Pevec pred tri desetljeća započeo jednu veliku obiteljsku, poslovnu i posve neobičnu priču. Uz Zadar ga vežu i sentimenti i zato je na istom prostoru, koji su desetak godina „okupirali“ oni koji su mu preoteli imovinu, odlučio otvoriti i treći svoj dućan, nakon već dva otvorena u Bjelovaru.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.