VIDEO: Nakon 17 godina vozačica saznala kako pravilno koristiti strugač za led (čišćenje stakla nikad nije bilo tako jednostavno)

I stražnja strana strugalice ima svoju funkciju! Itekakvu, uvjerite se! Ako ste među onima koji ne vole gnjavažu struganja leda s automobila, ovaj će vam korisni savjet olakšati život.

"Naučila sam trik struganja leda na TikToku u 6 ujutro, jer nisam mogla spavati."

VIDEO: Nakon 17 godina vozačica saznala kako pravilno koristiti strugač za led (čišćenje stakla nikad nije bilo tako jednostavno) Heiko from Pixabay
30. 11. 2023

Društvenom mrežom TikTok kružila je snimka koja pokazuje kako strugalicom za led pravilno očistiti vjetrobransko staklo. Postupak je mnoge iznenadio.

@xdizzylizzy10

♬ original sound - DizzyLiz

Uporabna je tudi hrbtna stran pripomočka

Snimku je objavila vozačica, koja je uz isječak napisala: "Naučila sam trik struganja leda na TikToku u 6 ujutro, jer nisam mogao spavati." Pritom se zapitala zašto to prije nije znala.

U videu, koji prikazuje čišćenje stakala na automobilu u hladno jutro, može se vidjeti kako korisnik prvo stražnjom stranom strugalice struže zaleđena stakla na autu, a zatim okreće alat i struže drugom stranom.pri čemu led odmah nestaje.

Novo znanje nakon 17 godina za upravljačem

Prikaz čišćenja iznenadio je mnoge korisnike, što su mnogi priznali u komentarima. Nisu znali da svoju funkciju ima i stražnja strana ovog zimi neizostavnog dodatka, mnoge od njih video je iskreno oduševio: "Vozim 17 godina, a ovo sam naučio tek danas ”, priznao je jedan od komentatora. No, našao se i netko tko je nešto manje entuzijastično napisao: "Razumijevanje kako nešto stvarno funkcionira nije trik."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.