Sestra nogometne zvijezde upucana je pred sinom na putu iz cirkusa

Meksiko je potresla tragična vijest o ubojstvu televizijske voditeljice Marthe Paole Salcedo, koja je upucana pred očima svog četverogodišnjeg sina Lukea.
 

Sestra nogometne zvijezde upucana je pred sinom na putu iz cirkusa X posnetek zaslona
4. 7. 2024

Tragični događaj dogodio se u Huixquilucanu tijekom pokušaja krađe automobila, prenosi Daily Mail. Salcedova, stara samo 29 godina, izlazila je iz cirkusa sa sinom kada su je napala dvojica muškaraca. Napadači su joj naredili da preda torbicu i ključeve terenca. Tijekom borbe Salcedova je upucana dva puta. Unatoč naporima prolaznika koji ju je odvezao u bolnicu, liječnici je više nisu mogli spasiti.

Martha Paola Salcedo bila je i sestra Carlosa Salceda, središnjeg braniča nogometnog kluba Cruz Azul i meksičkog reprezentativca na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine. Klub je izrazio sućut povodom njezine tragične smrti na društvenoj mreži X. Carlos Salcedo podijelio je klupsku poruku i zahvalio se na podršci. "Obitelj se suočava s izuzetno teškom sigurnosnom situacijom u zemlji. Sigurni smo da će nadležna tijela rasvijetliti sve činjenice. Molimo za poštovanje i empatiju prema situaciji kroz koju prolazimo", također su objavili, prenosi Dnevnik. pošta.
 

Skrbništvo nad sinom Lukom Martha Salcedo podijelila je s bivšim partnerom, urugvajskim vratarom Nicolásom Vikonisom koji trenutno igra za Celayu. Prethodno je vodila emisije za nogometni klub Chivas de Guadalajara.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.