Supruga ga je navodno prevarila s..., što mu je samo učinila od braka! TV voditelj razvodi se nakon 18 godina braka

Prvo su bile gluposti, sad sam trebao zauvijek skinuti prsten...

Supruga ga je navodno prevarila s..., što mu je samo učinila od braka! TV voditelj razvodi se nakon 18 godina braka Instagram/Milan Kocić
1. 10. 2024

Kada su se u javnosti prvi put pojavile glasine da mu je brak u problemima, poznati srpski glumac i TV voditelj Milan Kalinić jasno je i glasno rekao što misli o svemu. "To su gluposti! Ljudi su ljubomorni na naš brak, zato i pišu gluposti. Ali veće gluposti u životu nisam pročitao", ogorčen je tada Milan Kalinić.

Sada, dvije godine kasnije, njegov brak nakon dugih 18 godina navodno je nepovratno gotov, prenose brojni mediji u Srbiji. Milan Kalinić navodno se već iselio iz obiteljskog stana u kojem je živio sa suprugom i dvoje djece.

"Nemam komentara. Apsolutno nemam komentara", nije htio ni potvrditi ni demantirati vruću priču Milan Kalinić.

Ko se je pred časom prvič govorilo, da naj bi imel priljubljeni par resne zakonske težave, so v javnost prišle tudi govorice, da naj bi žena Sandra igralca in TV-voditelja varala. V posteljo naj bi skočila kar z lastnikom enega od nočnih lokalov. Potem je Milan Kalinić izjavil, kar je izjavil, zdaj pa si očitno dokončno snel prstan ... 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.