Pretukao i silovao ženu u Zagrebu, iživljavao se i na novorođenču i bacio ga na zemlju (dobio najveću kaznu u povijesti)

Mučio je suprugu i dijete, sad je dobio 25 godina zatvora!!! Županijski sud u Rijeci osudio je Almira Aleksu, koji je više od 14 godina zlostavljao suprugu i djecu, na najdužu zatvorsku kaznu dosad.

Pretukao i silovao ženu u Zagrebu, iživljavao se i na novorođenču i bacio ga na zemlju (dobio najveću kaznu u povijesti) Diana Cibotari from Pixabay
15. 7. 2024

Fotografija je simbolična: Diana Cibotari from Pixabay

Almira Aleksu je nepravomoćno osuđen na 25 godina zatvora zbog dugogodišnjeg mučenja supruge i djece u Zagrebu.

Osuđen je zbog povrede prava djeteta, silovanja i drugih kaznenih djela protiv spolnog integriteta i trgovine ljudima. Suđenje je bilo zatvoreno za javnost, ali je presuda izrečena prošli tjedan, kako javlja portal Burin, najduža zatvorska kazna koju je izrekao Županijski sud u Rijeci za takva kaznena djela od osamostaljenja Hrvatske. Aleksa je osuđen za šest kaznenih djela povrede prava djeteta, dva silovanja, četiri kaznena djela protiv spolnog integriteta i trgovine ljudima od 2005. do 2019. godine u Zagrebu.

Silovao ju je šest puta, tukao i prijetio smrću. Tukao ju je i dok je bila trudna, a novorođenče je bacio na tlo, javlja Dnevnik.hr.

Također je tukao djecu i vrijeđao ih zbog zlouporabe supruge za legalan boravak u Hrvatskoj. Budući da je praktički ovisila o njemu, više joj je puta prijetio prijavom i oduzimanjem djece te ju je tjerao da prosi na javnim mjestima. Nakon nekoliko godina mučenja, žena je uspjela pobjeći s djecom.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.