Plaćala je sinu satove matematike, no kad je pogledala njegove telefonske poruke šokirala se i ušlagirala

Njezina dobra vjera da će njezin sin konačno napredovati u znanju pretvorila se u potpunu katastrofu. 6 godina zatvora zbog sexa sa tinejdžerom!

Umjesto da ga podučava brojkama 37-godišnja profesorica matematike seksualno je iskorištavala maloljetnika!
 

Plaćala je sinu satove matematike, no kad je pogledala njegove telefonske poruke šokirala se i ušlagirala pixabay
14. 8. 2024

Foto: fotografija je simbolična

Priča dolazi iz Nottinghamshirea u Velikoj Britaniji, gdje je 37-godišnja profesorica matematike Holly Rouse-Sweeney seksualno zlostavljala maloljetnika. Tinejdžera je najprije podučavala preko interneta, a potom je organizirala sastanak u svom domu, gdje je s njim imala seks.

Izdale su je poruke na WhatsUpu

Njeni postupci otkriveni su kada je dječakova majka na sinovom telefonu pronašla poruke neprimjerenog i seksualno obojenog sadržaja. Ženu je odmah prijavila policiji, policija je potom pretražila njezin laptop i na njemu pronašla nekoliko inkriminirajućih zapisa, bivša profesorica matematike priznala je zlostavljanje maloljetnice, a spomenula je i dječakovu dob. Kako prenosi Daily Mail, sud ju je osudio na šest godina zatvora.

Priznanje krivice

Tijekom suđenja, Holly Rouse-Sweeney je priznala krivnju, sud je čuo da je imala seksualni kontakt s njim u nekoliko navrata, unatoč tome što je bila potpuno svjesna da je on maloljetan i ispod zakonske dobi za pristanak. Priznala je krivnju po dvije točke optužnice aktivnost s maloljetnikom i četiri točke nagovaranja maloljetnika na seksualne aktivnosti, javlja Telegraph. Tvrdila je da je to učinila zbog dugotrajnog psihičkog poremećaja s kojim se bori. Uz šest godina zatvora, upisana je i u registar seksualnih prijestupnika koji ne smiju kontaktirati s maloljetnicima.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.