Pijavica vjerojatno nije potopila superjahtu koja je usmrtila sedmero ljudi, već najvjerojatnije nemar posade, policija istražuje eventualna kaznena djela

Kakav samo obrat u istrazi potonuća 56 metara dugačke tajkunove jahte!

Policijska istraga okrenula se i potencijalnom nemaru posade, jer od njih nitko osim kuhara nije nastradao, poginuli su jedino oni koji su spavali.

Pijavica vjerojatno nije potopila superjahtu koja je usmrtila sedmero ljudi, već najvjerojatnije nemar posade, policija istražuje eventualna kaznena djela superyachttimes instagram
24. 8. 2024

Tužitelji na Siciliji pokrenuli su istragu o nemaru i ubojstvu nakon što je jahta potonula u blizini obale blizu Palerma u snažnoj oluji u ponedjeljak.

Sedmero ljudi je poginulo, uključujući britanskog tehnološkog tajkuna Mikea Lyncha!

Navodno je tužiteljstvo u gradu Termini Imerese potopilo istragu protiv nepoznatih osoba. brodolom iz nehata i nekoliko ubojstava iz nehata. Kako je danas novinarima rekao tužitelj Ambrogio Cartosio, istraga je u ranoj fazi,

Tijelo posljednje žrtve pronađeno je tek u petak, a istraga bi u budućnosti dućnosti mogla ići u bilo kojem smjeru. Kako se sad navodi, oluja se izuzetno brzo širi po tlu, a ne pijavica, kako se isprva mislilo.

Vjeruje se da nekoliko putnika, za razliku od većine članova posade, nije uspjelo pobjeći jer su spavali.

Milijarder je htio proslaviti oslobađajuću presudu

Luksuzna 56-metarska jahta Bayesian potonula je u ponedjeljak rano ujutro nakon što je područje pogodilo jako nevrijeme. uz obalu Porticella. Na brodu su u trenutku nesreće bile 22 osobe, uključujući 12 putnika i deset članova posade. Obalna straža spasila je 15 ljudi.

Jedno tijelo pronađeno je već u ponedjeljak. Goste je na brod pozvao 59-godišnji Lynch, koji je želio proslaviti svoju oslobađajuću presudu u velikom suđenju vezanom uz optužbe za prijevaru u Sjedinjenim Državama. Među žrtvama su, osim Lyncha, njegova 18-godišnja kći Hannah, četiri njegova prijatelja i glavni kuhar na brodu.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.