Ako je sretnete, pazite kako predstavljate Hrvatsku! Cilj joj je spavati s muškarcima iz svih država svijeta

 (VIDEO) Žena koja "skida muške skalpove"! Cilj joj spavati ama baš sa svim nacijama ovog svijeta. Otkrila je koja se nacionalnost do sada pokazala kao najgora u krevetu.

Brazilci su najbolji ljubavnici, a Nijemci najdosadniji!

Ako je sretnete, pazite kako predstavljate Hrvatsku! Cilj joj je spavati s muškarcima iz svih država svijeta cocosinstaworld
22. 7. 2024

Estradna zvijezda, koja snima filmove za odrasle Coco Bae,  spavala je s muškarcima iz cijeloga svijeta. Pa to joj je cilj. Do sada je u krevetu uspjela testirati muškarce iz više od 40 zemalja, ali obećava da će taj broj uskoro biti veći. Želi 'pokriti' svih 195 zemalja. Do sada je isprobala muškarce iz Amerike, Kanade, Ujedinjenog Kraljevstva, Izraela, Australije, Haitija, Salvadora, Nizozemske, Norveške, Grčke, Francuske, Belgije, Njemačke, Danske, Irske, Belizea, Džibutija, Nikaragve, Italije, Gvatemale, Švicarske , Argentina, Honduras, Kostarika, Tajland, Rusija, Kolumbija, Albanija, Brazil, Indija, Španjolska, Peru, Libanon, Alžir, Hrvatska, Srbija, Armenija, Škotska, Ukrajina i Novi Zeland." Moje je pravilo računati na zemlju njegovu putovnicu, ali ne i gdje je tip slučajno živio tijekom našeg susreta", objasnila je. Otkrila je i da nakon što spava s muškarcem iz nove zemlje, kupuje zastavu te zemlje kako bi pazila na svoju 'kolekciju'.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco Bae (@cocosinstaworld)

Otkrila koja je nacionalnost najbolja, a koja najgora u krevetu

Otkrila je tko su bili najbolji, a tko najgori ljubavnici (do sada). Prema voditeljici, Latinoamerikanci su najžešći u krevetu. "Najugodnije je s mojim ljubavnicima iz Brazila", rekla je. “Oni su uvijek raspoloženi za zabavu, bez obzira na sve.”

Coco je također otkrila da su muškarci iz konzervativnijih zemalja prilično spremni na eksperimentiranje kada je u pitanju seks. "Na primjer, naišla sam na mnogo Arapa i Indijaca koji stvarno vole akciju grabežljivac-plijen u raznim oblicima", rekla je Coco.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kyle and Jackie O (@kyleandjackieo)

Što se tiče najgore zemlje u krevetu, rekla je da joj najdosadniji partneri dolaze iz Njemačke. Iako tvrdi da nisu najbolji u krevetu, pohvalila je to što žele ugoditi i uvijek traže povratnu informaciju, što pokazuje da žele napredovati. "Moraju više raditi. I prati ruke", potaknula je momke da počnu bolje ribati nokte tijekom intervjua u emisiji Kyle i Jackie O na australskom radiju.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.