Ma ovo ne može biti istina, ali je! Kupio auto za milijun na benzinskoj postaji

Vjerujete li u sudbinu? Onda morate čuti što se dogodilo ovom čovjeku...
 

Ma ovo ne može biti istina, ali je! Kupio auto za milijun na benzinskoj postaji Houston Crosta
27. 7. 2024

Napisala: Nika Arsovska

Houston Crosta nikada nije zamišljao da će uočiti svoj automobil iz snova tijekom jedne od svojih nasumičnih vožnji. Crosta, vlasnik giganta GMC Yukon Denali, veliki je ljubitelj brzih sportskih automobila. Za jednu od njih natjecao se i na aukciji 2023. godine. Riječ je o superautomobilu Porsche Carrera GT iz 2005., no iako je Houstonova ponuda bila najviša, dražbovateljima to nije bilo dovoljno i dražba je propala.
 

Godinu dana kasnije, međutim, slučajno je naišao na vlasnika Porschea i saznao da je auto još uvijek na prodaju. Sve je snimio na svom YouTube profilu iz kojeg se vidi da je vozilo vrijedno milijun dolara odlučio kupiti baš tamo, na benzinskoj crpki. Ovakve spontane odluke nisu strane Houstonu, koji očito ima nešto pod palicom.

Svojoj je petogodišnjoj kćerkici prije nekog vremena kupio luksuzni terenac Rolls-Royce Cullinan s ružičastim interijerom i ružičastim zvjezdanim nebom.

Porsche Carrera GT 

No ni ovoga puta nije moglo bez odobravanja bolje polovice. Houston je nazvao suprugu kako bi dobio odobrenje za kupnju Porschea. Kad je pristala, dogovor je bio zapečaćen. Porsche Carrera GT iz 2005. opremljena je 5,7-litrenim V10 motorom koji proizvodi 605 konjskih snaga i 590 Nm okretnog momenta. Riječ je o automobilu sa stražnjim pogonom i 6-stupanjskim ručnim mjenjačem. Osim YouTube kanala, Houston posjeduje i tvrtku za iznajmljivanje egzotičnih vozila.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.