Rimac nije izdržao, uzvratio je udarac Indexu: " - Ovo je trenutno vrhunac gluposti pa si ne mogu pomoć"

- Ovih dana je toliko gluposti napisano o Verne-u da nisam htio niti odgovarat. Ovo je trenutnutno vrhunac pa si ne mogu pomoć.

Naš najčitaniji portal prenio je infomacije koje je donio

Rimac nije izdržao, uzvratio je udarac Indexu: " -  Ovo je trenutno vrhunac gluposti pa si ne mogu pomoć" Željko Lukunić/Pixell
28. 6. 2024

Pred koji sat na svom FB profilu objavio je hrvatski inovator prvu reakciju nakon nedavnog osporavanog predstavljana hrvatskog robotaksija.  Službena objava prikazuje dizajn automobila bez vozača koji izgleda iznenađujuće slično Teslinom robotaksiju. Ne samo da je dizajn automobila sličan već i koncept rada i funkcije aplikacije za pozivanje pokazuju da je Mate Rimac pratio sve što je Musk obećao. Entuzijast električnih vozila koji je svoj biznis započeo u u garaži u Hrvatskoj uspio je napraviti najbrži električni superauto na svijetu i stvorio nesvakidašnji Bugatti Tourbillon koji je sve ostavio bez riječi. No, kada je Mate Rimac predstavio novi robotaksi, ljudi su ga gledali u nevjerici”, piše autoportal Autoevolution. https://www.autoevolution.com/news/rimac-steals-every-one-of-elon-musk-s-robotaxi-ideas-and-turns-them-into-verne-236001.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3zYe-5gc7tjfc2SO3HC8daThcqznIMa9WZ7uGyDt3yV5kaq6LLAwMAINs_aem_-JMmru-nWSzgeeyEeGco6w#

Evo što je napiso naš inovator:

- Ovih dana je toliko gluposti napisano o Verne-u da nisam htio niti odgovarat. Ovo je trenutnutno vrhunac pa si ne mogu pomoć.
Tesla/Elon nije predstavio svoj robotaxi. Tek ga treba predstavit. Mi smo svoj predstavili. I sad mi kopiramo njih? Zanimljivo.
O Tesla robotaxiju postoje špekulacije. Prije par mjeseci je izašla ova slika iz clanka, koja je cista špekulacija. Nije ‘leak’ niti vjerujem da ima veze sa tim sto ce Tesla predstaviti. I da je nesto sta smo zeljeli kopirati - auto, cak niti maketu, ne mozes napraviti za par mjeseci. Mi smo prvi prototip napravili 2020., sve stupnjeve razvoja od prvog do zadnjeg smo pokazali na Campusu.
Znaci mi smo 2020. kopirali nesto sta ce Elon tek predstaviti 08.08.2024. Nisam znao da imam i takve super moći.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.