Veliko otkriće obitelji Schumacher: Michaelov brat Ralf objavio fotografiju na kojoj... (FOTO)

 
Umirovljeni vozač Formule 1 otkrio je da je... homoseksualac! Brat Michaela Schumachera otkrio je ono što neki sumnjaju već neko vrijeme..., a posjetitelj njegova doma u Istri i nije baš tako znan.

Veliko otkriće obitelji Schumacher: Michaelov brat Ralf objavio fotografiju na kojoj... (FOTO) ralf schumacher instagram
15. 7. 2024

Iako se u nedjelju navečer puno pričalo o finalnoj utakmici Eura 2024. u Njemačkoj, obitelj Schumacher dobila je i veliku medijsku pozornost. Ovaj put Ralf Schumacher, mlađi brat nesretnog Michaela, koji je više od desetljeća skrivan od javnosti.

Ralf Schumacher, koji je svojedobno bio i uspješan trkač, objavio je na društvenim mrežama fotografiju koja je podigla veliku prašinu. Umirovljeni vozač Formule 1 otkrio je da je... homoseksualac! Ralf Schumacher bio je 14 godina u braku s njemačkom manekenkom Corom Schumacher, s kojom ima i sina Davida Schumachera. Bivši supružnici razveli su se 2015. godine, a razvod je obilježio veliki spor između dvoje bivših partnera. Borili su se i za skrbništvo nad sinom i za novac. Cora Schumacher završila je sa 6 milijuna eura i obiteljskom kućom u Bergheimu, a Ralf Schumacher sada je, nešto manje od 10 godina kasnije, otkrio ono što neki već dugo sumnjaju - da je gay.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc)

“Najbolja stvar u životu je imati pravog partnera pored sebe, s kojim možeš sve podijeliti”, napisao je 49-godišnji Ralf Schumacher na Instagramu, a ujedno je objavio i fotografiju na kojoj grli muškarca. Zove se Etienne, mlađi je muškarac iz Francuske, a kako su otkrili njemački mediji, dvojac je u vezi oko dvije godine.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.