Opet migranti! Silovita eksplozija usred noći: Kombi potpuno smrskan, dvije osobe poginule (FOTO)

HOROR KOD NOVSKE! Državljani Turske, Sirije, Palestine i Iraka bježali pred policijom pa stradali! U nesreći kombija s migrantima u Hrvatskoj dvije su osobe poginule, a 25 ih je ozlijeđeno.

Posledice prometne nesreče blizu Novske na vzhodu Hrvaške JVP Novska/Vatrogasci 193/Facebook
5. 10. 2024

U teškoj prometnoj nesreći kod Novske na istoku Hrvatske noću su poginule dvije osobe, 25 ih je ozlijeđeno, od kojih mnogi teško. Nesreća se dogodila kada je kombi sa skupinom migranata izletio s ceste, a na mjesto događaja odmah je stiglo osam ekipa hitne medicinske pomoći, potvrdila je policija hrvatskim medijima.

Nesreća se dogodila u 01.20 sati na cesti između Novske i Paklenice. Dvije su osobe poginule na mjestu nesreće, a 25 je ozlijeđeno, od kojih je devet u životnoj opasnosti.

Ozlijeđeni putnici prevezeni su u bolnice u Novoj Gradiški, Sisku, Pakracu i Slavonskom Brodu, javlja portal Večernjeg lista.

Glasnogovornik sisačke bolnice rekao je da su primili šestero ranjenih, među kojima su državljani Turske, Sirije, Palestine i Iraka. Troje ih ima teže, a troje lakše ozljede. U Novoj Gradiški zaprimljeno je 11 ozlijeđenih osoba, troje je životno ugroženo, petero ih je teže, a troje lakše. U bolnicu u Pakracu primljeno je sedam putnika, od kojih je troje teže ozlijeđeno.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.