U javnost su izašle nove informacije: hoće li princeza Catherine doista donijeti ovu šokantnu odluku?

Uloga princeze od Walesa u kraljevskoj obitelji u budućnosti bi mogla biti drugačija.
 

U javnost su izašle nove informacije: hoće li princeza Catherine doista donijeti ovu šokantnu odluku? Pixsell /chris Jackson Press Association
5. 6. 2024

Princeza Catherine, koja je briljirala na kraljevskim događanjima sa suprugom princom Williamom, "možda nikada neće imati ulogu na koju smo navikli", rekao je anonimni izvor iz kraljevske obitelji za Us Weekly u utorak. Izvor je dodao da je princeza trenutno u procesu "odmišljanja što će opet moći preuzeti kada se vrati". Trenutno je na preventivnoj kemoterapiji, Kraljevski stručnjak Richard Fitzwilliams komentirao je da će princeza svoju odluku donijeti na temelju mišljenja medicinskog osoblja. Otkriće o njezinoj situaciji došlo je nakon što je Daily Beast izvijestio da se princeza vjerojatno neće javno pojavljivati ​​2024. godine. Princeza od Walesa uglavnom je izvan javnosti otkako je bila podvrgnuta operaciji želuca u siječnju. Prvo nije rekla zašto je operacija bila potrebna, ali je kasnije s javnošću podijelila da joj je dijagnosticiran rak. Kraljevska obitelj škrta je na riječima o njezinu zdravlju, što je potaknulo mnoge teorije zavjere. "Bolest nas je, naravno, šokirala, a William i ja činimo sve što možemo kako bismo privatno riješili situaciju jer je to bolje za našu mladu obitelj", rekla je Catherine u videu koji je snimio William. Princ se u travnju vratio svojim kraljevskim dužnostima i uvjerio obožavatelje da je obitelj dobro.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.