Šokantno: 18-godišnjakinji slomio zglob i silovao je usred Splita

Počinitelj je uhvaćen u Gorici! Policija privela muškarca koji je u Splitu prvo udario, a potom i silovao djevojku.
 

Šokantno:  18-godišnjakinji slomio zglob i silovao je usred Splita Alexas_Fotos/Pixabay
19. 6. 2024

Silovanje 18-godišnjakinje u Splitu koju je u nedjelju navečer muškarac najprije napao metalnom šipkom i slomio joj zglob, a zatim je silovao, odjekuje zemljom.

Kako je rekao hrvatski ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, policija je uhitila osumnjičenika u Gorici, gdje se sastao sa slovenskim i talijanskim kolegama, Božinović je danas novinarima rekao da je osumnjičenik uhvaćen zahvaljujući policijskom radu koji je policija započela odmah nakon napada.  Naime, policija je u ponedjeljak navečer objavila snimku nadzorne kamere osumnjičenika s pozivom javnosti u pomoć, a novinare je zanimalo zašto je snimka objavljena tek nakon večernjih izvještaja. Ministar je ustvrdio da video nije pridonio uhićenju osumnjičenika te da ga je policija operativnim metodama pronašla. Napad se dogodio u nedjelju oko 3 sata ujutro u Splitu. Žrtva je prebačena u bolnicu, gdje joj je ukazana pomoć, a potom je puštena kući. Ima slomljen zglob i lakše ozljede glave.

Riječ o 18-godišnjoj Splićanki koja je bila napadnuta u noći sa subote na nedjelju oko 2.40 sati na Kmanu. 

– Osobe koje eventualno raspolažu s informacijama vezano uz ovaj  događaj  pozivamo da dođu u najbližu policijsku postaju ili nazovu  policiju na  broj 192 kako bi policijski službenici mogli s njima obaviti  razgovor. U cilju zaštite žrtve nismo u mogućnosti u ovom trenutku pružiti više informacija vezanih uz opisani događaj – objavila je ranije policija. 


 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.