POSLUŠAJTE - Lijepo iznenađenje za fanove: Izašla nova pjesma Olivera Dragojevića (VIDEO)

Nova pjesma Olivera Dragojevića Vrima premijerno je izvedena u Veloj Luci njemu u spomen.


 Pjesma je od danas dostupna na streaming servisima!!!

POSLUŠAJTE - Lijepo iznenađenje za fanove: Izašla nova pjesma Olivera Dragojevića (VIDEO) Bobo
30. 7. 2024

Prije šest godina preminuo je jedinstveni pjevač Oliver Dragojević. Na godišnjicu njegove smrti, u Veloj Luci je premijerno prikazan spot za novu pjesmu Vrime je tijekom prijenosa koncerta Trag u beinfer. Događaju je prisustvovalo mnoštvo ljudi, a koncert je otvorio Petar Grašo uz Oliverjevu Cesaricu i Dva puta san umra. Autor skladnog Vriema je Tomislav Mrduljaš, tekst su napisali Tomislav Mrduljaš i Marijan Ban, a aranžman je napravio Igor Ivanović. Nakon singla dolazi pjesma Vrime Ne mogu ti reći, koji je izašao u ožujku i najavio album Dođi s dvanaest novih Oliverovih pjesama Na albumu su skupili komade koje su dvije godine pomno proučavali prisjećajući se njegovih uputa, jer su htjeli biti sigurni da će ih Dragojević odobriti. Autor videa je Toni Mijač.

 
Šestu godinu zaredom manifestacija slavi ostavštinu Olivera Dragojevića. Ove godine od 26. do 31. srpnja održat će se koncerti njemu u čast, a nastupit će
 Zorica Kondža, Petar Grašo, Dalmatino, Tomica Bralić in Klapa Intrade, Giuliano i Martin Kosovec.

Pjesma će biti dostupna na streaming servisima od 30. srpnja.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.