Kako se brani muškarac koji je u gradskom autobusu izbo bivšu partnericu?

Benjamin Mihelič u ponedjeljak se na pripremnom ročištu na Okružnom sudu  izjasnio nevinim u oba pokušaja, objavio je Dnevnik.

Kako se brani muškarac koji je u gradskom autobusu izbo bivšu partnericu? Bobo
21. 5. 2024

Tužiteljstvo ga tereti da je u veljači u Ljubljani u gradskom autobusu nožem pokušao ubiti ženu kojoj je zadao po život opasne rane u predjelu trbuha. Ispostavilo se da je njegova bivša partnerica napadnuta. Suđenje Miheliču počinje za dva tjedna.

Kako javlja policija, koja je rekonstruirala dio incidenta pomoću sigurnosnih kamera, osumnjičenikov je nož pao na tlo prilikom napada. Jedan od putnika potom je sakrio nož i uhvatio osumnjičenika. Zajedno s još jednim putnikom zadržao je osumnjičenika do dolaska policije. Žena, koja nije životno ugrožena, nakon napada je prevezena u Sveučilišni klinički centar. Glavna rasprava počinje za dva tjedna. Očekuje se da će Mihelič do tada iznijeti svoju obranu, a na sud će biti pozvan i oštećeni. Dnevnik je objavio i da obrana želi saslušati vještaka psihijatra.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.