OBA SU PALA!!! Po istom scenariju pod istragom je još jedan Josip, k tome i HDZ-ovac! Prvo daju otkaz, a onda ih stave u pržun

- Ode Sovin pajdo. USKOK na vratima Otoka! Častio je Šeksa, s njime napadao Karolinu Vidović Krišto... Žderali i pili džaba, a onda došlo u javnost pa poslin vratija novac na službenu karticu.

Vidovit je pred koji dan bio general Branimir Glavaš koji je predvidio sudbinu Šeksova pajtosa, gradonačelnika Josipa Šarića! Upozorio je na novi rukopis HDZ-a koji prvo "umirovi" suspektne, a onda im pošalje policiju na kućnu adresu! Josip Škorić jučer, a imenjak i stranački kolega danas.

33 godine bio je na čelu Otoka, sredinom rujna podnio je ostavku na mjesto saborskog zastupnika!

OBA SU PALA!!! Po istom scenariju pod istragom je još jedan Josip, k tome i HDZ-ovac! Prvo daju otkaz, a onda ih stave u pržun Patrik Macek/PIXSELL
23. 9. 2024

Rano ujutro policija je ispred zgrade Gradske uprave u Otoku s jednim jedinim ciljem. Za sada nema službenih informacija, ali se u Slavoniji i Otoku govori kako je policija tamo radi istrage DORH-a oko zlouporabe položaja i ovlasti i nenamjenskog trošenja sredstava.Branimir glavaš još je pred koji dan najavio uhićenje možda i najdugovječnijeg dužnosnika u Hrvatkoj.

Mediji su krajem prošlog tjedna pisali kako je osumnjičeni gradonačelnik Otoka.

Oglasila se i policija


"Kriminalističko istraživanje provode policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, provode kriminalističko istraživanje na području Slavonije nad jednom osobom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv službene dužnosti.

Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja osumnjičena osoba bit će predana pritvorskom nadzorniku, a policija će protiv nje podnijeti kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta", izvijestila je policija.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.