Luksuzni apartman s legendarnom Impalom u sredini i njenom registarskom pločicom pošteno će vas nasmijati

Pogledajte ekstravagantan stan od 10 milijuna dolara u kojem svoju sobu ima i legendarna Impala! Nije sasvim jasno što je vlasnik želio poručiti registarskom pločicom...

Luksuzni stan, koji se nalazi u 155 metara visokoj zgradi Metropolis, ima četiri spavaće sobe, od kojih je u jednoj smještena i spomenuta Impala koja je pričvršćena na rotirajuću platformu.

Luksuzni apartman s legendarnom Impalom u sredini i njenom registarskom pločicom pošteno će vas nasmijati One Roof
25. 8. 2024

Napisala: Nika Arsovska

Ako volite pogled, hvalite se stanovima i razmišljate o preseljenju, možda smo pronašli nekretninu koja će vam odgovarati. U Aucklandu na Novom Zelandu prodaje se luksuzni stan u čijem je središtu crvena Chevy Impala. Nalazi se na rotirajućoj platformi, a krasi ga registarska pločica sa znakovitim natpisom: "Divorce3" (ob. Razvod).
 

Luksuzni stan, koji se nalazi u 155 metara visokoj zgradi Metropolis, ima četiri spavaće sobe, od kojih je u jednoj smještena i spomenuta Impala. Iz stana se pruža panoramski pogled na cijeli grad, u čemu uživa i Impala koja je pričvršćena na rotirajuću platformu. I Bahavin stan je nešto posebno, ne samo po kvadraturi od 200 m2 i Impali. Pod i zidovi apartmana su ukrašeni mramorom i oniksom, što čini da ambijent više podsjeća na noćni klub nego na mjesto za boravak.
 

Stan je preuređen pred 8 godina

Sudeći po fotografijama, bivši vlasnik bio je veliki obožavatelj Batmana, jer je stan dizajnirao po konceptu Gotham Cityja. Kupio je imanje od tehnološkog milijardera Charlesa Shrimptona za nešto više od 3 milijuna dolara. U stan se uselio 2016. godine, no sada je odlučio pronaći novog vlasnika. Tako su internetom obišle ​​fotografije luksuzne kuće koja je prije osam godina temeljito renovirana.

Dio toga je i spomenuta Impala koja služi kao krevet. Agenti za nekretnine tvrde da, iako su u poslu već 15 godina, ovako nešto još nisu vidjeli. Vrlo smislen natpis na registarskoj pločici mogao bi biti i razlog prodaje stana. Chevrolet je morao biti prevezen do penthousea helikopterom, koji je vlasnik unajmio u Australiji, jer nijedan helikopter na Novom Zelandu nije bio dovoljno jak da odveze automobil do stana adrenalinski događaj: „U jednom trenutku pilotova noga odskočila je od vrata, zbog čega se cijeli helikopter zatresao; skakao je gore-dolje.” A cijena stana? Vlasnik računa, reklama bi skupila za njega približno 10 milijuna dolara.

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.