Ministar više nije zaljubljen i sad je slobodan k'o ptica

Ministar pravosuđa Damir Habijan: Sretno sam slobodan! Privatnog života gotovo da i nemam.



 
 
 
 

 

Ministar više nije zaljubljen i sad je slobodan k'o ptica Marko Jurić / Pixssel
5. 6. 2024

Ministar pravosuđa, uprave i digitalne transformacije, Damir Habijan, u utorak se pojavio u ležernom izdanju na L’Adria Story Hall of Fameu. Nosio je crne hlače i bijelu kratku majicu koju je uskladio s tenisicama.

‘Ja jesam možda malo osoba koja nije od formalnosti pa onda ponekad možda prekršim pravila, nadam se da nitko neće zamjeriti’, rekao nam je. Pitali smo ga koliko mu se život promijenio otkako je postao ministar i zaustavljaju li ga ljudi na ulici.

- ‘Ima toga. Pokušavam, sve dok sam ministar, ostati čvrsto nogama na zemlji. Isti sam Damir kakav sam bio i prije dvije godine, tri godine, 10 godina, to mi je plan’, poručio je, a javljaju Teleskop i Story.

https://teleskop.hr/hrvatska/pukla-ljubav-ministar-pravosuda-damir-habijan-sretno-sam-slobodan/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR04yGmA-TVf1lttDgBayztgZD5lf2r6vaG13Pt6B46UoLNyCE2hfA6BoNU_aem_AdwHNfAGBP9njfLqV9M54cKr9d-9JEFglJ4Q4JkFpjAFGkUG2ZKv7YcaxQqMqVXM0gUn9j5pTgO_1DRdj1Q0DwZc

A evo što kaže kako usklađuje poslovni i privatni život.

‘Tako da privatnog života nema’, kazao je kroz smijeh. S obzirom na to da se bliži ljeto, zanimalo nas je hoće li unatoč obvezama imati vremena za odmor.

‘Ne ovisi o meni nažalost’, rekao je. O njegovom privatnom životu puno se pričalo, a prošle godine je u jednom intervju priznao da je sretno zaljubljen pa smo ga pitali je li to još uvijek traje.

‘Ne’, kratko je poručio.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.