Schumacherovo stanje je obavijeno velom misterije, ali svi ponavljaju ove riječi: "Michael ne govori..."

55-godišnjak je nedavno bio na vjenčanju svoje kćeri, no navodno je imao problema s komunikacijom...

Schumacherovo stanje je obavijeno velom misterije, ali svi ponavljaju ove riječi: "Michael ne govori..." Posnetek zaslona/Instagram profil Gina Schumacher
4. 10. 2024

 
Obitelj Schumacher ponovno je u centru pažnje. Ovaj put zbog raskošne svadbe Gine Marie Schumacher,  
kći bivšeg vozača Formule 1 Michaela Schumachera. 27-godišnjakinja se udala za dugogodišnjeg partnera Iaina Bethkea. Na vjenčanju je trebao biti i njezin otac, koji se u javnosti nije pojavljivao gotovo jedanaest godina. Godine 2013. pao je na skijanju i zadobio tešku ozljedu glave.

Izniva rasprave o njegovem stanju

Vjenčanje Gine Marie Schumacher ponovno je potaknulo rasprave o stanju legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera. Svi zaposlenici su prije ulaska na imanje morali odložiti mobitele kako bi izbjegli fotografiranje privatnih soba i prostora, prenosi Bild. Vjeruje se da je ta mjera poduzeta radi zaštite Schumacherove privatnosti. Njegovo stanje još uvijek je obavijeno velom tajne.

U javnosti se već dulje vrijeme šuška kako 55-godišnjakinja ne govori. Prije mnogo godina Elisabetta Gregoraci, bivša supruga Flavija Briatorea, rekla je: "Michael ne govori, on komunicira očima i samo ga tri osobe mogu vidjeti, a ja znam tko su ti ljudi. Preselili su se u Španjolsku i njegova žena ima posebnu ulogu u bolnici u kući."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.