Nakon drame u SAD-u, oglasila se Melania Trump i rekla ovo o atentatoru

Njenog supruga, Donalda Trumpa, u subotu je 20-godišnji napadač upucao u uho na predizbornom skupu u Pennsylvaniji.

United States President Donald J. Trump and First lady Melania Trump depart the White House United States President Donald J. Trump and First lady Melania Trump depart the White House in Washington, DC December 5, 2020 to attend a political rally in Georgia. Credit: Chris Kleponis / Pool via CNP Pool/ABACA /PIXSELL Chris Kleponis / Pool via CNP Pool/ABACA /PIXSELL
15. 7. 2024

Bivša prva dama Melania Trump u prvoj se reakciji kritički osvrnula na pokušaj atentata na svog supruga, republikanskog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa. U izjavi na društvenoj mreži X nazvala je strijelca čudovištem i pozvala Amerikance na ujedinjenje.

“Čudovište koje je prepoznalo mog muža kao neljudski politički stroj pokušalo je nadjačati Donaldovu strast – njegov smijeh, domišljatost, ljubav prema glazbi i inspiraciju. , napisala je Melania Trump u priopćenju.

Objavila je i bivša prva dama slovenskog podrijetla kako je kada je pucanj shvatila da su njezin i život njihova sina Barrona na rubu katastrofalnih promjena. Ujedno je zahvalila tajnim agentima i policiji koji su riskirali svoje živote kako bi zaštitili Trumpa “Nemojmo zaboraviti da različita mišljenja, politika i političke igre vrijede manje od ljubavi”, dodala je. Također je uvjerena da se treba izdići iznad mržnje. "Okupimo se. Odmah", potaknula ga je.
Trump je u subotu bio žrtva atentata u kojem ga je 20-godišnjak upucao u uho na predizbornom skupu u Pennsylvaniji. U incidentu je osim napadača ubijena još jedna osoba ozbiljno povrijeđen. 78-godišnji bivši predsjednik SAD-a pozvao je danas Amerikance da ostanu ujedinjeni i ne dopuste zlu da pobijedi.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.