Genijalno, ali bez stila i ukusa? To je iz Porschea napravio Gospodin Facebook - Mark Zuckerberg

Za svoju suprugu kreirao je jedinstveni Porsche, a sebi je poklonio nešto još razvratnijeg i bizarnijeg.

Genijalno, ali bez stila i ukusa? To je iz Porschea napravio Gospodin Facebook - Mark Zuckerberg Instagram / @Zuck
14. 10. 2024

Napisao: Jaka Drozg

Samo nekoliko dana nakon što smo doznali da Mark Zuckerberg ima jako dobar ukus za automobile jer svakodnevno vozi ovu super limuzinu, ponovno nas je iznenadio. Ovaj put, pak, mišljenja su puno podijeljenija. Najnovijom objavom na Instagramu pokazao je novu akviziciju koja je zaista jedinstvena. Supruzi je poklonio Porsche Cayennu Turbo GT, koja je vjerno restaurirana u radionici West Coast Customs. Da, ona radionica iz MTV-jeve Pimp my ride.

Redizajn nije bio ograničen samo na nove boje ili dodatnu snagu, već je Cayenne učinio... kombinacijom monovolumena i rastegnute limuzine. Da, ovo je stvarno dobar primjer fraze “Više novca nego razuma.” Budući da je njegova supruga htjela monovolumen, a Porsche (još) ne nudi praktičniji automobil od Cayennea, produžili su međuosovinski razmak i dodali klizni stražnji dio. vrata za lakši pristup.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Više detalja o promjenama u kabini nije otkrio, no iz videa se vidi da ona i dalje ima dva reda sjedala, samo s puno više prostora za noge putnika straga. Ujedno je otkrio svoju novu akviziciju kojom se odužio za kontroverznu preradu i samo učvrstio teoriju da ima dobar ukus za automobile. U bojama usklađenim sa supruginim automobilom osmislio je Porsche 911 GT3 Touring – s ručnim mjenjačem!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.