Tragična sudbina mačića u Istri: djeca su ga nasmrt pretukla nakon prometne nesreće

Istru je potresla vrlo tragična životinjska priča koju je na Facebooku podijelila Nadja Kananović! - "Maloljetna djeca, u dobi od otprilike 10 do 12 godina, dva su dana palicama brutalno tukla nedužno mače".

Tragična sudbina mačića u Istri: djeca su ga nasmrt pretukla nakon prometne nesreće Facebook/Nadja Kananović/posnetek zaslona
23. 9. 2024

Istru je potresla vrlo tragična životinjska priča koju je na Facebooku podijelila Nadja Kananović, djelatnica koparskog društva za spašavanje mačaka Remi.

"Maloljetna djeca, u dobi od otprilike 10 do 12 godina, dva su dana palicama brutalno tukla nedužno mače. Gospođa koja je prolazila nije prvo vidjela što djeca tuku. Sutradan je primijetila da je ponovno na istom mjestu su lupali po nečemu u travi, bilo joj je sumnjivo i otišla je bolje pogledati kad je shvatila što se događa, odmah nas je pozvala u pomoć i odveli smo mačku dežurnom veterinaru", rekla je. rečeno u prvom postu.

“Ukoliko štene preživi noć, udruga će ga sutradan odvesti veterinaru i mače će biti predato nama, a podnijeta je i prijava policiji”, dodala je Kananović.

Nažalost, psić je podlegao ozljedama, ogorčeno je objavila sljedeći dan. "Nažalost, mačka nije preživjela noć. Sada imamo sve informacije o roditeljima djece, ima i prijetnji s njihove strane, nekako. Kažu da djeca nisu ništa napravila, osim, naravno, , udari mačku. Ne znam ni kako to komentirati.

Nakon prvog udara automobila maca je još bila živa i nije zadobila ozljede opasne po život, ali je sljedećih dana trpjela neizmjerne bolove zbog postupaka skupine djece. Umjesto da joj netko pomogne, djeca su je tukla dva dana zaredom, istaknula je voditeljica socijalne skrbi za mačke.

Sklonište sada kaže da će objaviti rendgenske snimke i račun dežurnog veterinara koji će pokazati težinu ozljeda mačića. Cijeli slučaj bit će proslijeđen i policiji koja će ispitati događaj i moguće posljedice po umiješane.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.