Svijet glazbe je u šoku: 31-godišnji bivši član One Directiona tragično je preminuo

31-godišnji Britanac pronađen je mrtav nakon pada s trećeg kata hotela. Pao s oko 40 m.

Liam Payne, bivši pjevač grupe One Direction preminuo je u Buenos Airesu, potvrdila je argentinska policija

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne)

Svijet glazbe je u šoku: 31-godišnji bivši član One Directiona tragično je preminuo Lyam paine / instagram
17. 10. 2024

Liam Payne, bivši pjevač grupe One Direction preminuo je u Buenos Airesu, potvrdila je argentinska policija. Nekoliko svjedoka reklo je argentinskim medijima da je Laim pao s balkona svoje sobe na trećem katu hotela CasaSur Palermo nakon 17 sati po lokalnom vremenu. Pozadina nesretnog pada još nije poznata jer je očevid još u tijeku.

Glasnogovornik gradske hitne pomoći Alberto Crescenti rekao je da je Payne pao s oko 40 metara i zadobio ozbiljne ozljede pri padu: "Nažalost, ozljede koje je zadobio prilikom pada bile su smrtonosne. Nije ga se moglo reanimirati."

Liam je u lipnju 2021. otkrio da se u jednom trenutku tijekom turneje One Direction borio s ovisnošću o alkoholu i lijekovima na recept, a stvari su postale toliko loše da je imao "ozbiljne" suicidalne misli.

Ova 31-godišnjakinja proslavila se 2010. u britanskom pjevačkom showu X Factor. Iako je isprva sam bio na audiciji, Simon Cowell osnovao je boy band One Direction. Osim Liama, u grupi su bili i Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik i Louis Tomlinson.

Članovi grupe, koji su postali uzori mnogim tinejdžerima diljem svijeta, potom su se 2016. razišli i krenuli na samostalan put.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.