Posljednje minute prije smrti mlade zvijezde: zastrašujuće scene iz hotelske sobe (SLIKE)

Nakon tragične smrti zvijezde One Directiona Liama ​​Paynea u Buenos Airesu, navodne fotografije njegove hotelske sobe kružile su društvenim mrežama. Scene su vrlo potresne.

Posljednje minute prije smrti mlade zvijezde: zastrašujuće scene iz hotelske sobe (SLIKE) Liam Payne / Instagram
17. 10. 2024

31-godišnji Liam Payne  bio je u Buenos Airesu kako bi prisustvovao koncertu Nialla Horana iz grupe One Direction. Ministar sigurnosti Buenos Airesa rekao je za Associated Press da je Payne "paol" s balkona svoje sobe na trećem katu hotela CasaSur Palermo.

Izašli su uznemirujući detalji o Payneovim posljednjim satima prije njegove smrti. Prizori iz njegovog luksuznog stana kruže internetom, pokazujući znakove nereda. Fotografije otkrivaju smrskani televizijski ekran i razne predmete razbacane po stanu, uključujući posudu Dove sapuna, šibice, ostatke svijeća, aluminijsku foliju i bijeli prah za koji se vjeruje da je kokain. Pronađena je i spaljena limenka soda i upaljač, što upućuje na kaotičnu scenu. Dodatni tragovi opeklina i ostaci svijeće otkriveni su u kadi.

Payne je prethodno jučer objavio video na Snapchatu, ali kako izvješćuje policajac Marca, njegovi posljednji trenuci bili su obilježeni sve većom tugom. Payne je proglašen mrtvim na mjestu događaja kada su bolničari stigli na mjesto događaja nakon poziva hotelskog osoblja. Obožavatelji Liama ​​Paynea već se okupljaju na mjestu nesreće.

Payneinova iznenadna smrt šokirala je obožavatelje i glazbeni svijet. Kao što je poznato, glazbenik se borio sa zlouporabom raznih supstanci. Istrage su još u tijeku.

31-godišnji Liam Payne u vezi je s influencericom Kate Cassidy od listopada 2002. godine. 2016. godine bio je u vezi s Cheryl Cole s kojom ima sina Beara. Rođen je 22. ožujka 2017., a Cheryl i Liam, koji su imali 10 godina razlike u godinama, razišli su se 2018. godine.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.