Znamo kada dolazi nasljednik Lamborghini Hurracana. I ne, nije daleko...

V10 se s njim oprašta, ali već potvrđene brojke i dalje obećavaju. U prvih pola godine isporučeno nevjerojantnih 5558 Lamborghinija - rast od 14,1%!!!

Znamo kada dolazi nasljednik Lamborghini Hurracana. I ne, nije daleko... Lamborghini
31. 7. 2024

Napisao: Miha Rušnik

Automobilski brendovi jedan po jedan otkrivaju svoje financijske rezultate za prvo polugodište ove godine, a to je učinio i Lamborghini. Kupcima je isporučeno 5.558 automobila. Hvale se i povećanjem dobiti; u odnosu na isto razdoblje prošle godine to je više za 14,1 posto.

🖉

Očekivano, čelnici su zadovoljni rezultatima. Brend ima svoje proizvodne kapacitete rasprodane do 2026. - o tome je već objavljeno u veljači. Pa, sada se očekuje novi model koji će naslijediti Huracan.

Lamborghini Huracan

U priopćenju za javnost rekli su da će zamjena za Huracan biti predstavljena 16. kolovoza u Montereyu. Internetska nagađanja govore da će se zvati Temerario, a Lamborghini je već potvrdio da će biti riječ o superautomobilu pokretanom twin-turbo V8 i električnim motorima. Hibridni pogonski sklop imat će više od 789 konjskih snaga (588 kW) i 950 Nm okretnog momenta, potvrdio je CEO Lamborghinija Stephan Winkelmann.

🖉

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.