Kunu se u Boga, a ne znaju se prekrižiti - Ćipe, kojeg je ismijala "Bujica" poručio Peternelu "da se nauči prekrižiti, jer će mu to trebati kada vidi rezultate ovih izbora"

Tko je veći vjernik u Domovinskom pokretu? Prebrojavaju se svi oni koji se ne znaju prekrižiti, a izgleda da ih je sve više i da Ćipe nije jedini.

Nakon što je Bujanac u video burleski ismijao Stipu Mlinarić Ćipu, ovaj se obrušio na Igora Peternela te mu poručio "da se nauči prekrižiti, jer će mu to trebati kada vidi rezultate ovih izbora".

Kunu se u Boga, a ne znaju se prekrižiti - Ćipe, kojeg je ismijala "Bujica" poručio Peternelu "da se nauči prekrižiti, jer će mu to trebati kada vidi rezultate ovih izbora" Igor Stažić / Start
25. 8. 2024

U Dugoj Resi održan je zajednički ručak i druženje kojem su prisustvovali predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava, ministri i državni tajnici iz redova Domovinskog pokreta, saborski zastupnici iz kluba zastupnika Domovinskog pokreta te predsjednici podružnica Domovinskog pokreta. Najviše se govorilo o predstojećim unutarstranačkim izborima, a najviše su govorili Ivan Penava te odredom njegovi pristaše koji kruže Hrvatskom i skupljaju potporu.

Najzanimljiviji je bio Stipo Mlinarić Ćipo koji je još jednom kazao kako je Ivan Penava sadašnji, a i budući predsjednik Domovinskog pokreta. Nije izdržao i nadovezao se na video snimku koju je objavio Velimir Bujanac na kojoj se burleskno vidi kako se navodno ne zna prekrižiti, a to je za ovu stranku i njene pristaše navodno neizmjerno važno. Znakovita je i njegova poruka Igoru Peternelu, šefu zagrebačke organizacije kojem je poručio:

- Igoru Peternelu preporučujem da se nauči prekrižiti, jer će mu to trebati kada vidi rezultate ovih izbora", poručio je saborski zastupnik Stipo Mlinarić te nastavio:

"Ovaj čovjek pored mene je trenutni predsjednik Domovinskog pokreta, a ja vam poručujem da će i dalje biti predsjednik nakon 31. kolovoza. Ivan Penava je preuzeo Domovinski pokret dok je ta stranka bila na 2% i u roku tri godine podigao rejting stranke, osvojio 14 saborskih mandata na parlamentarnim izborima i doveo Domovinski pokret u poziciju da kroz izvršnu vlast promjeni Hrvatsku na bolje.

Da mi netko skine povez s očiju i da nakon toga oko sebe ugledam heroje Domovinskog rata koji i sada ovdje stoje oko mene, ni jedne se sekunde ne bih dvoumio između toga tko ima moju podršku. Ovi ovdje ljudi su 1991. godine bili na pravoj strani, a isto tako su i danas na pravoj strani. Dat ću svoj potpis za kandidaturu i Mariju Radiću i Igoru Peternelu, a Igoru Peternelu preporučujem da se nauči prekrižiti jer će mu to trebati kada vidi rezultate ovih izbora", poručio je saborski zastupnik Stipo Mlinarić.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.