Strašno - mladić iz Maroka pokušao se domoći Slovenije, no uzela ga rijeka

Šokantno: U Kupi pronađeno tijelo 23-godišnjaka. Unatoč naporima mještana i spasilaca, mladić je izgubio život.
 

Strašno - mladić iz Maroka pokušao se domoći Slovenije, no uzela ga rijeka Romeo Ibrišević
9. 9. 2024

U petak navečer prilikom prelaska rijeke Kupe na području Vukovca utopio se 23-godišnji državljanin Maroka. Incident se dogodio nešto prije 19 sati, zajedno s još trojicom stranaca pokušali su prijeći rijeku i tim putem ući u Sloveniju. Muškarcu su u pomoć priskočili mještani koji su ga oživljavali do dolaska spasilaca, ali je unatoč pruženoj pomoći preminuo.

Dvojica stranaca su se okrenula, on je ustrajao

Kako piše PU Novo mesto, policija je utvrdila da je skupina od četiri stranca pokušala ilegalno prijeći državnu granicu prešavši rijeku na ovom području. Dvojica stranaca vratila su se na hrvatsku stranu zbog dubine rijeke. Jedan od dvojice koji su nastavili put počeo se utapati, drugi je pozvao mještane u pomoć. Odmah su reagirali, izvukli muškarca iz vode i oživljavali ga do dolaska spasilaca. Unatoč pruženoj pomoći, liječnica je naložila sanitarnu obdukciju preminule osobe na temelju koje će se utvrditi uzrok smrti. Policija nastavlja utvrđivati ​​sve okolnosti, a o saznanjima će izvijestiti nadležno tužiteljstvo.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.