Princeza Katarina vratila se u javnost prvi put nakon završetka kemoterapije, prisustvovala je...

Ona je prije nešto manje od dva tjedna u emotivnom videu otkrila da se uskoro vraća službenim dvorskim obavezama.

Princeza Katarina vratila se u javnost prvi put nakon završetka kemoterapije, prisustvovala je... YouTube/princeandprincessofwales/zaslonski posnetek
23. 9. 2024

Princeza Catherine od Walesa u nedjelju je prvi put viđena u javnosti nakon što je otkrila da je završila s kemoterapijom. Ona i njezin suprug, princ William, pridružili su se u nedjelju kralju Charlesu III. i kraljica Camilla na misi u škotskom Aberdeenshireu, piše britanski BBC.

Kate je sjedila na suvozačkom sjedalu u automobilu pokraj Williama koji je vozio. Nosila je tamnozeleni šešir širokog oboda s perjem sa strane i smeđi karirani kaput, dok je William za tu priliku bio odjeven u tamno odijelo. Kralj i kraljica snimljeni su i na putu do crkve, svaki u zasebnom automobilu.

Nakon što se u siječnju povukla iz javnosti zbog operacije abdomena, 42-godišnja princeza nekoliko mjeseci ove godine izbivala je iz vidokruga. Krajem ožujka ipak je prekinula šutnju i otkrila da boluje od raka te da je krenula preventivno na kemoterapiju. Nedavno je to završila.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.