Jon Bon Jovi priznao da je imao "100 djevojaka u životu" iako je u braku 35 godina (VIDEO)

"Ja sam rock'n'roll zvijezda. Nisam svetac", rekao je. - "Radi se o tome da nikad ne lažeš o tome da si svetac, ali i da nisi dovoljno glup da zezneš život kod kuće."

Jon Bon Jovi i Hurley, koji su upravo proslavili 35. godišnjicu braka, imaju četvero djece.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bon Jovi (@bonjovi)

Jon Bon Jovi priznao da je imao "100 djevojaka u životu" iako je u braku 35 godina (VIDEO) Jonbonjovi/instagram
1. 10. 2024

Frontmen grupe Bon Jovi prošetao je stazom sjećanja tijekom intervjua s TV voditeljem Michaelom Strahanom na ABC-u. Tijekom intervjua razgovarali su o braku Jona Bon Jovija sa suprugom Dorotheom Hurley s kojom je rock zvijezda počeo hodati u srednjoj školi i vjenčao se 1989. godine.

"U mome životu bilo je 100 djevojaka" (VIDEO)

Strahan je upitao Jona Bon Jovija zašto se oženio tako mlad, napomenuvši kako je brak sigurno bio prilično stresan jer je i sam godinama smatran "seks simbolom". Jon Bon Jovi mu je vrlo iskreno odgovorio.

"Ja sam rock'n'roll zvijezda. Nisam svetac", rekao je pomalo u šali. "Ne kažem da u životu nisam imao 100 djevojaka. Ja sam Jon Bon Jovi. Bilo je prilično dobro!" priznao je da je unatoč braku ponekad podlegao iskušenju.

No, dodao je kako bez obzira na iskušenja njegova ljubav prema supruzi i njihovom odnosu ostaje jača od bilo kakvog trenutnog zadovoljstva ili pohvale: "Ali ako mislite da bih ikada ugrozio vezu ili nešto slično jer sam vjerovao da je narcis u meni bila stvarna.. Kakva je to besmislica potrebna da se potpiruje ta vatra?


 
Pjevač nikada u javnosti nije skrivao da je zbog statusa rock seks simbola stalno okružen obožavateljicama koje su mu se divile i često tražile više od autograma. No, iako je dobio brojne prilike i pažnju koju takva pozicija nosi, to ne znači da bi ikada riskirao svoj obiteljski život.

"Sve su to divni klišeji rock zvijezde", rekao je također za The Independent. "Radi se o tome da nikad ne lažeš o tome da si svetac, ali i da nisi dovoljno glup da zezneš život kod kuće."

No priznao je da je usklađivanje obiteljskog života i karijere rock zvijezde ponekad bilo izazovno. Unatoč ljubavi i privrženosti supruzi i djeci, nije uvijek mogao biti prisutan u svim važnim trenucima u njihovim životima: "Propustio sam puno rođendana i školskih predstava. Ali nije da Dorothea nije znala da ima muža.

n Bon Jovi iDorothea Hurley

Jon Bon Jovi i Hurley upoznali su se u srednjoj školi u New Jerseyu 1980. Nakratko su prekinuli 1985. kada je roker započeo petomjesečnu vezu s glumicom Diane Lane. Ubrzo nakon toga, Jon Bon Jovi i Hurley ponovno su zapalili vatru i vjenčali se na tajnoj ceremoniji u Las Vegasu 1989. Jon Bon Jovi je objavio singl Bed of Roses, koji govori o tipu koji je u krevetu s jednom djevojkom razmišlja o onome koga istinski voli.

Priznao je da je pjesmu napisao za svoju suprugu. Jon Bon Jovi i Hurley, koji su upravo proslavili 35. godišnjicu braka, imaju četvero djece.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.