Mnoge zanima što se sada događa s Janicom Kostelić, a njezin brat Ivica sve je otkrio bez dlake na jeziku!

Legendarna hrvatska skijašica danas se rijetko pojavljuje u javnosti, no to ne znači da su je obožavatelji zaboravili.

Mnoge zanima što se sada događa s Janicom Kostelić, a njezin brat Ivica sve je otkrio bez dlake na jeziku! Igor Šoban / Pixell
23. 10. 2024

Janica Kostelić definitivno je sportašica koja se mnogima zauvijek sjela u srca. I u Sloveniji je svojevremeno imala brojne obožavatelje koji su se divili njezinoj borbenosti i beskompromisnosti na bijelim stazama. Nakon sportskog povlačenja povukla se iz javnosti i posvetila obiteljskom životu.

Sina Oscara rodila je 2019. godine, a lani je dobila i drugo dijete, što je tada za časopis Story potvrdio njezin brat Ivica Kostelić. Kad su ga novinari nazvali i čestitali, on im je zahvalio. Pitali su ga kako se Janica osjeća i je li porod prošao dobro, no on im je ljubazno rekao da ne želi ništa otkriti.

Nedavno je za hrvatske medije progovorio o svojoj sestri i ispričao čime se ona bavi daleko od uvijek znatiželjne javnosti. "Janica je super. Drago mi je da opet uživa u majčinstvu pa se u zadnje vrijeme često viđamo", iskren je bio Ivica.

Dodao je kako su ovo ljeto ponovno puno vremena provodili zajedno, i to na otoku Mljetu.

“Lijepo je vidjeti da je obitelj na okupu, da su djeca na okupu i da dobro napreduju”, rekao je u razgovoru za InMagazin. Pa, druga trudnoća Janice Kostelić objavljena je u srpnju. O tome nije ništa javno govorila, baš kao ni prvi put. Poznata skijašica od javnosti uspješno skriva i ime oca djece, iako se o tome šuškalo.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.