AFERA NAKAZE!!! Kći moćnog HDZ-ovca snimljena kako vrijeđa vatrogasce: sada je poslala poruku javnosti, svojevrsnu ispriku

 
Anna Dujić požalila je svoje ponašanje kojim se zgrozila cijela Hrvatska. Dujić je vatrogasce koji su su gasili požar kod Skradina nazvala nakazama, a jednoj je policajki psovala majku i poželjela da crkne. Njeno priopćenje prenosimo u cijelosti.
 

AFERA NAKAZE!!! Kći moćnog HDZ-ovca snimljena kako vrijeđa vatrogasce: sada je poslala poruku javnosti, svojevrsnu ispriku Danas.hr/posnetek zaslona
2. 8. 2024

Nakon incidenta koji su u Hrvatskoj izazvale supruga i kći istaknutog saborskog zastupnika HDZ-a, koje su pred televizijskim kamerama vrijeđale policiju i vatrogasce koji su gasili veliki požar, jedna od žena, kćer Ana javno se oglasila i ispričala se, javlja Dnevnik.hr.

Anna Dujić inače je zaposlenica šibenske Elektre, iako joj je školovanje na dvogodišnjem privatnom studiju u Dubrovniku platila njezina bivša tvrtka Gradski parking Šibenik. Tamo nije bila zadovoljna plaćom, pa je prešla na znatno bolje plaćen posao u Elektri, piše Slobodna Dalmacija.

Ćaća Dujić svojedobno je, upitan o nepotizmu, govorio kako neće dopustiti da mu djeca budu taoci njegova posla. 

Riječi, irečene su u stanju teškog šoka

Anna Dujić, kći HDZ-ovog direktora Hrvatskih šuma Nediljka Dujića, koja je vikala na vatrogasce da su nakaze te se uzdizala iznad policajke, vrijeđala je i psovala, javno se ispričala za svoje ponašanje. Policija je najavila da će je procesuirati zbog vrijeđanja i omalovažavanja službenih osoba

"Punoljetna sam osoba i odgovorna sam i želim odgovarati za svoje postupke. Želim se javno ispričati svima koje sam uvrijedila neprimjerenim riječima izrečenim u stanju šok koji sam doživjela kada sam bespomoćno gledala svog oca i rodbinu kako golim rukama, bez ikakve zaštitne opreme, brane vlastitu kuću”, napisala je Dujić, i sama uposlena, a gdje drugdje nego u državnoj firmi.

Ni sama se ne prepoznaje na snimci

“Nikad pri zdravoj pameti ne bih tako postupila, niti sam mislila da ću ikada tako reagirati u hitnim slučajevima”, objasnila je i dodala kako je “teško ostati miran kada plamen prijeti vašem domu i vašim najmilijima”. Rekla je da joj je danas gledajući snimku teško zamisliti njezinu točnu reakciju i da se ne prepoznaje u snimci. Iskreno se ispričavam svima koje sam povrijedila svojom neprimjerenom komunikacijom", zaključila je.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.