Idete na odmor trajektom? Ako vozite takav auto, bit ćete drugačije tretirani...

Elektro auti na posebnu stranu Jadrolinijinih trajekata! OBAVEZNO prije ukrcaja prijavite da vozite elektro auto, jer to je standardna procedura! Riječ je o internim standardnim postupcima u slučaju svih vrsta požara.

Jadrolinija "operira" s 39 trajekata na hrvatskoj obali.
 

Idete na odmor trajektom? Ako vozite takav auto, bit ćete drugačije tretirani... Igor Stažić / Start
18. 7. 2024

Vlasnici vozila na električni pogon prilikom kupnje karte za Jadrolinijin trajekt neka imaju na umu da posjeduju električno vozilo, preporuča najveći hrvatski prijevoznik. Dio je to standardnih postupaka u slučaju svih vrsta požara, pa tako i električnih vozila.

Kako su za STA istaknuli u Jadroliniji, električna vozila na trajektu raspoređuju se sukladno tome iz sigurnosnih razloga. Preporuka putnicima vrijedi već nekoliko godina, otkako se povećao broj električnih vozila, rekli su za STA iz Jadrolinije.

Pojašnjavaju da je preporuka izdana iz sigurnosnih razloga te da se obavijest objavljuje na prodajnim mjestima Jadrolinije.

Riječ je o internim standardnim postupcima u slučaju svih vrsta požara, uključujući i električna vozila, uzimajući u obzir sva postojeća znanja o načinima gašenja požara na električnim vozilima i individualnu odgovornost putnika, a ne provjerava se niti vrsta pogona vozila.

Pri uplovljavanju trajekta cijena karte ne ovisi ni o vrsti vožnje. Brodovi Jadrolinije tijekom ljetne sezone imaju više od 600 isplovljavanja. Njihova flota trenutno se sastoji od 56 brodova, uključujući 12 katamarana, 39 trajekata, četiri klasična putnička broda i dva trajekta na međunarodnim linijama. Ukupno godišnje prevezu više od 12 milijuna putnika i 3,5 milijuna vozila.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.