HDZ-ovce pospremila u zatvor, a Kolakušiću želi sve najbolje na EU izborima

VIDEO: Čuvena zviždašica Adriana Cvrtila tvrdi kako je eurozastupnik jedan od rijetkih koji nikad nije lagao, koji se drži riječi, zalaže za običnog malog čovjeka, za pravo i pravdu. - On je pravi odabir za običnog malog čovjeka, kazala je danas u Kutini.

HDZ-ovce pospremila u zatvor, a Kolakušiću želi sve najbolje na EU izborima Igor Stažić / Start
3. 6. 2024

Čuvena zviždašica Adriana Cvrtila, koja je pospremila iza rešetaka 4 lokalna HDZ-ejca, dala je svu potporu ovog svijeta Mislavu Kolakušiću. Tvrdi, eurozastupnik je jedan od rijetkih koji nikad nije lagao, koji se drži riječi, zalaže za običnog malog čovjeka, za pravo i pravdu.
- Ako svi skupa želimo dobro našoj zemlji okupimo se oko Prava i Pravde, Mislava Kolakušića i svih onih kojima je opći interes iznad parcijalnog. Živim u Kutini, u gradu gdje manjina terorizira većinu, a preplašeni se građani plaše kriknuti, jer koruptivna hobotnica drži sve konce "hranidbenog lanca" u svojim rukama, kazala je danas Adriana Cvrtila iskazujući pred medijima podršku bivšem sucu, sadašnjem, a kako ona tvrdi i budućem europarlamentarcu.

Na stranici Građani za Mislava Kolakušića napisana je danas sljedeća objava:

- Danas je u Kutini listu Prava i Pravde za Europski parlament podržala i Adrijana Cvrtila, žena koja je poslala u istražni zatvor HDZ-ovog gradonačelnika i gradske vijećnike zbog korupcije, pritisaka i svega onoga što svi znamo da HDZ najbolje radi, a što uništava Hrvatsku sva ova desetljeća. HDZ svim zvidačima, pa i gospođi Cvrtili pokušava uništiti živote sudskim i svakim drugim putem.
Izađite na izbore, Hrvatska ima šansu samo ako uklonimo s javnih dužnosti one koji je otvoreno i bez srama uništavaju, pljačkaju i pritom uništavaju živote stotina tisuća drugih ljudi.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.