HDZ: - "Milanović i Kolakušić su jednaki, Zoki mahnita, onako balkanski, a Mislav riga vatru, bjesni, prijeti, laže, vrijeđa..."

HDZ se obrušio na predsjedničke kandidate! - Bivši sudac nadmašio je Kršitelja Ustava, Zokija tvrdi HDZ! Milanović i Kolakušić trn u oku vladajućima, oba su predsjednički kandidati i oba na sličnoj valnoj duljini prema HDZ-u.

HDZ: - "Milanović i Kolakušić su jednaki,  Zoki mahnita, onako balkanski, a Mislav riga vatru, bjesni, prijeti, laže, vrijeđa..." Pixell
23. 9. 2024

Kolakušić uspio posramiti čak i Milanovića!
Kao eurozastupnik tvrdio je da će istodobno biti i predsjednik Vlade i ministar pravosuđa i ministar unutarnjih poslova. I unaprijed je, onako megalomanski, „najavio“ da će postati i predsjednik Republike. Uvjeren da će ponovno biti izabran u European Parliament, odrekao se mandata u Hrvatskom saboru.
Sada, nakon što su ga sugrađani s indignacijom otkantali na izborima za #EP, Kolakušić bi ipak u #SaborRH. A bilo bi dobro i da ga se vrati na Trgovački sud, otkud je otišao ulaskom u politiku. Hrvate ponovno naziva „idiotima“, jer nisu prepoznali njegovu veličinu, ali bez obzira na to opet poručuje da će trijumfirati u utrci za Pantovčak.
Riga vatru, bjesni, prijeti, laže, vrijeđa - nešto slično kao kad Milanović mahnita, onako balkanski, jer je doživio još jedan izborni poraz. Ili jer je uhićen/osuđen neki ortak iz njegove partije.

Ili jer i šalju oružje Ukrajini, a  nabavlja Rafale. Ili jer se dovode u pitanje njegova obijesna vozikanja borbenim helikopterima.
Kolakušić je ipak nadmašio Kršitelja Ustava. Potonji je htio istodobno biti samo PRH i premijer & hapsiti svakog tko mu se ne divi. SDP-om ionako otprije vlada.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.