Horor u vodenom parku: Poginuo 35-godišnji otac, kćer teško ozlijeđena

I tata i kćer doživjeli su srčani udar tijekom nesreće! Posjet vodenom parku pretvorio se u noćnu moru.

Horor u vodenom parku: Poginuo 35-godišnji otac, kćer teško ozlijeđena Emilian Robert Vicol / Pixabay
2. 8. 2023

U vodenom parku Wonderland u Francuskoj dogodila se nesreća u kojoj je 35-godišnji muškarac izgubio život, a njegova kći je teško ozlijeđena. Nesreća se dogodila na dvorcu na napuhavanje koji je nanio jak vjetar.

I tata i kćer doživjeli su srčani udar tijekom nesreće!

Vodeni park je nedavno ponovno otvoren nakon popravaka, ali su za to područje bila na snazi ​​vremenska upozorenja zbog jakih vjetrova. Jedan od naleta vjetra podigao je dvorac iz vode i silovito ga bacio preko parka, zarobivši oca i kćer unutra. Sletjeli su oko 150 metara dalje i doživjeli srčani zastoj, javlja Daily Mail.
 

Bolničari su ih uspjeli oživjeti, a potom su helikopterom prebačeni u bolnicu gdje su smješteni na odjel intenzivne njege. 35-godišnjak je od zadobivenih ozljeda preminuo nekoliko sati kasnije, dok je njegova kći i dalje u kritičnom stanju. Tužiteljstvo je pokrenulo istragu o incidentu, a nakon nesreće gradonačelnik Alain Decanis na društvenim mrežama osudio je nedostatak sigurnosti u parku i odao počast poginulima.

"Kada sam u nedjelju poslijepodne saznao da se dogodila nesreća u parku Wonderland u Saint-Maximinu, odmah sam otišao na lice mjesta", napisao je. Kako se vodeni park koji je bio namijenjen dječjem uživanju mogao pretvoriti u spravu smrti, zapitao se.

* Fotografija: Emilian Robert Vicol from Pixabay - simbolična i nije s mjesta događaja

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.